Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Utvikler søkes til Convene!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Convene søker nå etter utviklere med erfaring. Du skal være med å bidra til videreutvikling, kvalitetssikring og testing. Har du god teknisk forståelse og vil være med på å skape noe samfunnsnyttig? Da vil vi høre fra deg!

Informasjon om stillingen

Vi i Convene leverer software og hardware som bidrar til at helsepersonell kan bruke tiden sin på fag og ikke administrasjon. Vi leverer fullautomatiserte administrasjons- og betalingsløsninger for legekontorer, kiropraktorklinikker, fysioterapeuter, tannlegekontorer, sykehus og andre aktører i helsesektoren.

Arbeidsmiljøet preges i stor grad av mangfold og stor takhøyde. Vår grunnfilosofi er enkel: "Vi er ansvarlige for hverandres suksess, hver eneste dag!". Dette er noe som i stor grad preger teamet du vil bli en del av, som er til sammen 25 personer. Teamet innehar til sammen 11 ulike nasjonaliteter, hvilket gjør at behovet for å kunne kommunisere på engelsk er tilstede. Vi har en god mix med både juniorutviklere og seniorutviklere, og du vil få ansvar og arbeidsoppgaver tilpasset din kompetanse.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle nye løsninger som gjør folks hverdag enklere
 • Videreutvikling av software tilknyttet betalingsløsninger
 • Testing og automatisering
 • Integrasjon ved bruk av Cloud-løsninger


Hos Convene ønsker vi å fjerne friksjon i hverdagen. Det gjelder både for våre kunder, men det er også like viktig for våre interne prosesser med automatisering og hvordan vi arbeider for å skape en enklere hverdag i utviklingsteamene.

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse fortrinnsvis innenfor IT
 • Har kjennskap og erfaring med utvikling på Microsoft .NET-plattformen
 • Har erfaring med Microsoft SQL-serveren
 • Trives godt med arbeid i team
 • Trives med å ha engelsk som arbeidsspråk
 • Behersker norsk både muntlig og skriftlig


Det er fint om du har kunnskap om

 • Teknologier som .Net, REST API, WCF, React, WPF, Blazor, Bootstrap, Javascript, CSS
 • Erfaring med bruk av prosjektstyringsverktøy og kildekontroll som Git
 • Kontinuerlig integrering er kontinuerlig levering (CI/CD)
 • Smidig utviklingsmetodikk (Agile)


Du trigges av utvikling, og du er opptatt av å lære nye ting, og videreformidle kunnskapen du allerede sitter på. Du er komfortabel med en hektisk arbeidshverdag og jobber godt i team, så vel som alene. Videre er du en person som brenner for å utvikle effektive løsninger, som ikke leverer fra deg arbeidet før du kan stille deg stolt bak resultatet.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsmengde: Fulltid
 • Sted: Hovfaret 17B, Skøyen, 0275 Oslo


Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Convene. Du vil bli ansatt i Convene. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Convene er en ledende partner innen betalings- og administrasjonsløsninger i Skandinavia. I mer enn 10 år har vi stått i spissen for digital innovasjon innen helse og trening. Nå er vi med på å definere morgendagens teknologi for betaling og selvbetjening innen en rekke forskjellige bransjer i 14 land verden over.

Ved hjelp av selvbetjening og automatisering frigjør løsningene våre manuelle ressurser fra tyngende papirarbeid og forenkler arbeidshverdagen til både kunder og partnere. Gjennom helautomatiserte løsninger, sikrer vi at våre kunder får betalt for sine tjenester. Dersom en faktura ikke blir betalt, er det vi i Convene som følger den opp. Vi er det ledende inkassoselskapet i den nordiske helsesektoren, og vi sikrer gode etiske rutiner i en strengt regulert bransje.

Som en del av Convene vil du få bli med i et engasjert team av medarbeidere som brenner for å utgjøre en forskjell. Totalt teller vi i underkant av 200 mennesker fordelt på fire datterselskap med kontorer i Norge, Sverige og Danmark.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen