Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

M365 Sikkerhetsanalyse Og Deteksjon (SOC)

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
17.09.2021
Gå til søknadsskjema

Beskrivelse av oppdraget:

På vegne av Helse Midt-Norge søker vi en ressurs til etablering, oppsett og drift av et sikkerhetssenter (SOC) og som skal jobbe med nettverksanalyse, skadevareanalyse og logganalyse. Utvikling og tilpasning av sikkerhetssystemer slik at kunden er best mulig sikret. Hovedfokusområdet vil være innenfor klientområdet og skybaserte løsninger, men også on-prem løsninger. Dette gjelder i hovedsak produkter basert på Microsoft sine sikkerhets- og overvåkingsløsninger samt Splunk.


Konsulentens oppgaver:

  • Bistå med å etablere et sikkerhetssenter (SOC)
  • Bistå i etablering av rutiner for overvåking og analyse
  • Analyse av sikkerhetshendelser
  • Oppfølging av alarmer og hendelser
  • Utvikling av rutiner for oppfølging og deteksjoner
  • Bistå i oppfølging av sikkerhetshendelser


Krav til kompetanse og erfaring:

  • God kunnskap om M365 og Azure AD i store miljøer.
  • Erfaring med drift av sikkerhetsløsninger i større miljøer
  • Erfaring med hendelseshåndtering og deltagelse i SOC/CERT-miljø
  • Kunnskap og erfaring innen flere av områdene: logganalyse, nettverksanalyse, IDS/IPS, nettverk- og internettprotokoller, endepunksbeskyttelse, brannmur, proxy, epostsikkerhet, sårbarhetskartlegging


Avtaleperiode: 01.10.2 til 30.06.22

Omfang: 80-100%

Lokasjon: Trondheim eller remote

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen