Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Utviklere Søkes For Helseregisteret

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
17.09.2021
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:

Helsedirektoratet, avdeling helseregistre skal sikre helhetlig forvaltning og utvikling av Helsedirektoratets helseregistre. Registeret mottar data om ca. 11 millioner hendelser i måneden og bruker disse dataene til å lage over hundre ulike måneds-, kvartals- og årsrapporter.


Prosjektets mål er å etablere en løsning som understøtter prosesser for å motta, behandle, strukturere og levere data kontinuerlig på en måte som er sikker, og som ivaretar personvernet. Løsningen må ivareta brukernes behov på nye måter. Der man tidligere hadde manuelle rutiner for kvalitetssikring må vi i framtiden gi kvalitetsinnsikt basert på maskinlæring og avviksanalyser. Datavolumet forventes å øke tre til fire ganger i løpet av året.


Prosjektet skal etablere en ny plattform som skal spille sammen med etablerte informasjonsarkitekturer, grensesnitt, standarder og arbeidsprosesser. Prosjektet vil bære preg av produktutvikling, og det vil i starten være behov for Lean Startup tilnærming så man er relativt sikker på at man treffer med løsningene sine.


Løsningen skal delvis etableres i Azure, så erfaring med denne plattformen er påkrevd.


Krav til kompetanse:

 • Min. 3 års dokumentert erfaring med Microsoft .Net eller.Net Core
 • Min. 3 års erfaring med bruk av skytjenester i Azure
 • Min. 3 års erfaring med Azure Devops


Evalueringskrav:

 • Erfaring med verktøy som Specflow, Selenium SonarQube ol.
 • Erfaring med oppsett og bruk av CI, CD, IaC, feature flags, etc.
 • Erfaring med containerisering lokalt og i sky
 • Erfaring med databehandlingsverktøy som R, PowerBI og hvordan man kan integrere mot disse
 • Erfaring med "big data" verktøy slik som Flink, Beam, Hadoop etc.
 • Erfaring med smidig utvikling (hypotesedrevet utvikling, lean startup, design sprint)
 • Kjent med GDPR
 • Kjent med datasikkerhet
 • Effektiv bidragsyter i designarbeid
 • Jobbe selvstendig og kreativt, lage prototyper, demoer, alternative løsninger, bruke growth hacking
 • Erfaring med produktutvikling og å arbeide med brukerbehov
 • Erfaring med html og css
 • Erfaring med javascript, typescript og frontendrammeverk slik som Angular, React etc.


Oppstart: Oktober

Varighet: 6 måneder, opsjon på 6 måneder

Omfang: 2-3 konsulenter i 100% stilling hver

Lokasjon: TrondheimVennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen