Jobbe full-stack med himmelske løsninger for ingeniører?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.09.2021
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med full-stack utvikling og ønsker å videreutvikle deg innen digitalisering og datavisualisering? Vil du jobbe med nyutvikling av løsninger med stor nytteverdi? Hvor du får delta i alle deler av prosjektene med varierte oppgaver og påvirkningskraft?

Informasjon om stillingen

Du vil bli en del av vårt team hvor alle er sterkt inkludert i alle deler av prosjektene. Selv om vi jobber oppdragsbasert tett på våre engasjerte kunder, sitter vi i Ceetron Solutions sammen og jobber på vårt kontor for å sikre et godt samarbeidsmiljø oss imellom. Vi er tett på våre kunder fra behovsavklaring til leveranse, og på den måten kan vi utvikle med et godt fokus på sluttbruker i hele utviklingsprosessen. Vi som jobber her er engasjerte, faglig sterke og samarbeider godt. Hos oss får alle bidra og være med på å forme fremtiden.

Hos oss vil du jobbe med utvikling av effektive brukergrensesnitt, datavisualisering og digitalisering for smartere bruk av ingeniørdata. Vi utvikler produkter med stor nytteverdi, blant annet open source løsninger som benyttes av mange brukere verden over.

I våre prosjekter jobber vi iterativt med Scrum som arbeidsmetodikk. Utviklingsarbeidet skjer hovedsakelig in-house ved hjelp av JavaScript/TypeScript, Node.js og Python og C++ avhengig av prosjekt. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss og måten vi jobber på, og er alltid åpen for at du kommer med dine innspill.

Hos Ceetron Solutions får du

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i tett samarbeid med engasjerte og dyktige kunder
 • Du blir en viktig og synlig bidragsyter inn mot våre kunder
 • Et motiverende og inkluderende arbeidsmiljø med svært kompetente og erfarne kolleger
 • Flat struktur og korte beslutningsveier
 • Godt arbeidsmiljø i flotte og sentrale lokaler i Trondheim
 • Gode betingelser, pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel ordning for bruk av hjemmekontor

Vi søker deg som

Du har erfaring og genuin interesse for programmering og et driv for å øke din kompetanse og kunnskap. Du har stor gjennomføringsevne, er initiativrik og verdsetter et sterkt faglig miljø.

 • Har erfaring med skybaserte løsninger og full-stack development
 • Behersker objekt-orientert systemutvikling (C#, C++, Java)
 • Har relevant utdanning på masternivå eller tilsvarende
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Vi forstår om du ikke kan alt i vår stack fra før, men håper på en vilje og interesse til å lære mer sammen med dyktige og hjelpsomme kolleger. Vi jobber helst to eller flere sammen og setter sammen team med rett kompetanse til å implementere og levere løsningene "hele veien".

Høres dette ut som noe for deg?
Send inn din søknad innen fristen 26. september.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Ceetron Solutions AS er et ansatt-eid programvareselskap i Trondheim etablert i 2013. Vi er en ledende leverandør av løsninger for digitalisering og visualisering av ingeniørdata. Våre tjenester benyttes av et bredt utvalg ingeniørdisipliner og kunder innen energi, marin og engineering. Selskapet har kontorer ved Solsiden i Trondheim og en solid økonomi. Les mer om Ceetron Solutions AS på www.ceetronsolutions.com.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen