Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Norsk Helseinformatikk (NHI) søker Frontend-utvikler!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Tiller, Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.09.2021
Gå til søknadsskjema

Nyutdannet innenfor IT og ønsker en kickstart på karrieren din i en solid, kompetanserik og innovativ bedrift? Eller innehar du flere års arbeidserfaring, og ønsker å ta fatt på nye, spennende utfordringer?

Informasjon om stillingen

Norsk Helseinformatikk (NHI) er en liten organisasjon med stort marked. De er en enorm ressurs for kunnskapsformidling til blant annet privatpersoner, allmennleger og kommuner. NHI står blant annet for NHI.no som har over 500.000 unike brukere hver uke, og de er utgiver av Norsk Elektronisk Legehåndbok som er designet for å hjelpe leger og annet helsepersonell i hverdagen.

I denne stillingen vil du være med på å videreutvikle både nettsted og legehåndboken i samarbeid med andre utviklere. NHI ønsker fremover å synliggjøre alt de har å tilby gjennom brukervennlighet, funksjonalitet og godt innhold. Her vil du kunne være med og ha en stor innvirkning på utviklingen, og du vil kunne se fortløpende resultater av alt du jobber med. Alle produktene til NHI kjører i dag i skyen på Microsoft Azure. I backend brukes blant annet C#, .NET Framework og Core. På frontend brukes per i dag en kombinasjon av ASP.Net MVC og Next.js. Som ny kollega får du muligheten til å komme med dine innspill og delta i valget av videre teknologier, men det er en fordel om du har kjennskap til moderne rammeverk.

NHI ønsker at du kommer inn i teamet og kan bidra med både økt kompetanse og innovasjon. Du får være med å påvirke i startgropen på prosjekter som kan bli veldig store. Her får du med andre ord raskt mange muligheter, mye tillit og stort ansvar. Norsk Helseinformatikk holder til i nye, flotte lokaler på Vestre Rosten. Arbeidstiden er fleksibel med kjernetid fra 9-15. NHI er stolte av å ha et svært godt arbeidsmiljø og at deres ansatte trives veldig godt.

Hvorfor trives vi så godt på jobb?

 • Vi kan skryte av et faglig sterkt miljø med høy kompetansedeling og kompetanseutvikling
 • Å jobbe hos NHI innebærer mye frihet, tillitt i stillingen og en fleksibel arbeidshverdag
 • Vi er et miljø med stor takhøyde og korte beslutningslinjer. Våre ansatte har dermed stor påvirkningskraft på sluttproduktet
 • Våre ansatte vet at vi er en svært trygg arbeidsplass med solid økonomi og en lys fremtid
 • Vi tilbyr egenutvikling gjennom tilgang til nettbaserte kursløsninger, og vil tilby deg støtte og veiledning på veien mot å bli en erfaren utvikler

Arbeidsoppgaver

I stillingen vil du arbeide i frontend med videreutvikling av Norsk Helseinformatikks portefølje. Dette innebærer blant annet en løpende oppdatering og redesign av NHIs eksisterende produkter og nettsider, samt utvikling av nye produkt.

God forståelse for en eller flere av følgende teknologier er en fordel, men ikke et krav:

 • JavaScript, Typescript
 • CSS & HTML
 • Next.js, GraphQL
 • React, Angular, Vue.js eller lignende frontend rammeverk
 • C#, ASP.net Core

Vi søker deg som

 • Innehar utdanning innenfor et relevant teknologisk fagfelt. Relevant erfaring kan veie opp for formell utdanning
 • Er opptatt av å skrive pen og forståelig kode
 • Har interesse for og kompetanse innen utvikling av moderne webløsninger
 • Snakker flytende norsk og har gode skriftlige formuleringsevner både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din stilling hos oss som Frontend-utvikler, og har tro på samarbeidsvillige personer som fungerer bra med andre mennesker, samt lytter, kommuniserer og opprettholder en konstruktiv dialog. Vi tror også at du er resultatorientert da du evner å identifisere og sette deg utfordrende mål for ditt eget arbeid. Du fokuserer på målet selv om det oppstår utfordringer eller du opplever motgang. Videre tror vi også du er løsningsorientert og samler inn nødvendig informasjon som trengs for å løse oppgavene. Du handler også proaktivt for å hindre langsiktige problemer.

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidssted: Vestre Rosten 79, 7075 Tiller
 • Søknadsfrist Senest 22. september 2021. Vi anbefaler deg likevel å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen av din interesse, da vi har en løpende selekteringsprosess og vil starte vurdering av aktuelle kandidater fortløpende


Vedlagt til din søknad ønsker vi gjerne at du legger ved motivasjonsbrev for stillingen. Dersom du har eksempelarbeid, GitHub eller lignende kan dette også gjerne legges ved søknaden.

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work på vegne av Norsk Helseinformatikk. Du vil bli fast ansatt i Norsk Helseinformatikk. Alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no

Informasjon om bedriften

Norsk Helseinformatikk (NHI) er Skandinavias største leverandør av helseinformasjon til profesjonelle. I Norge leverer de Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) til de fleste allmennleger, sykehus, kommuner og offentlige tjenester. NHI leverer også E-læring for helsepersonell, og de står for NHI.no som er Norges største helsenettsted.

NHI har også solgt sine produkter til Danmark der Lægehåndbogen og Patienthåndbogen er blitt nasjonale oppslagsverk. I 2013 utviklet de Medibas, som er en svensk utgave av NEL, og i 2017 Deximed som er en tysk utgave av NEL.

Du kan lese mer om Norsk Helseinformatikk her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen