Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du vår nye Fagrådgiver innen vann- og avløpsbransjen?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.09.2021
Gå til søknadsskjema

Vannbransjen i Norge og internasjonalt står ovenfor store utfordringer, mye knyttet til et økende behov for utbygging og vedlikehold. I årene som kommer må det gjøres store investeringer for å sikre et fungerende og trygt vann- og avløpsnett. Endring i klima og bostedsmønstre tvinger frem behovet for smarte investeringer og nye måter å tenke på.
Volue bidrar til å løse utfordringene i vannbransjen gjennom rådgivning og leveranse av komplette digitale verktøy for kartlegging, overvåkning og effektiv drift – slik at prioriteringer og beslutninger tas på best mulig grunnlag.

Volue søker etter en rådgiver innen vann og avløp som ønsker å jobbe i skjæringspunktet mellom fag og teknologi. Kundens utfordringer og behov knyttet til VA står i sentrum, der skal vi bidra med de beste digitale løsningene.

Arbeidsoppgaver:

 • Bidra til å synliggjøre muligheter og gevinster i digitale løsninger
 • Rådgiver for våre kunder knyttet til digitalisering, organisering og endringsledelse
 • Delta i utredningsarbeid, med kvalitetssikring eller saksfremlegg ved behov
 • Fagressurs og støtte for kunder knyttet til dokumentasjon og drift av infrastruktur
 • Bygge videre bransjenettverk og være en naturlig sparringspartner internt og eksternt


Kvalifikasjoner:

 • 3-5 års utdannelse innen relevant fagfelt
 • 5 års erfaring innen vann og avløpsbransjen og kjennskap til regelverket
 • Gode norskkunnskaper og fremstillingsevner – skriftlig og muntlig
 • God kjennskap til bransjens behov og utfordringer – og til relevant regelverk
 • Nysgjerrig på hva teknologien kan gjøre for vannbransjen i årene som kommer, og være en bidragsyter i denne endringen
 • Trives med å tenke nytt omkring etablerte arbeidsrutiner
 
Vi tilbyr:
 • En faglig spennende og utfordrende jobb
 • Gode utviklingsmuligheter faglig og personlig
 • Mulighet for utprøvning og testing av ny teknologi
 • Påvirke utviklingen av gode løsninger innen VA-bransjen
 • Godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser


Arbeidssted: Vi er fleksible på lokalisering. Våre kontorer i Oslo, Bergen, Bryne, Trondheim og Porsgrunn kan alle være aktuelle som arbeidssted.
Noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknadsfrist: 22. september 2021

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Erling Lampe, partner i Capus på telefon 991 60 110.
 

Om arbeidsgiveren

Volue er et børsnotert selskap som fyller et hull i markedet ved å tilby teknologi og kompetanse som gjør det mulig å erstatte fossile energikilder med fornybare, samt redusere utslippene fra fossile kilder. Gjennom digitale plattformer og innovative løsninger leverer Volue tjenester som er kritiske for samfunnet for en renere, bedre og mer lønnsom fremtid.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen