Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

HP-sertifisert PC tekniker til Infocare

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du PC tekniker og ledig omgående? Har du HP- sertifisering eller mulighet til å gjennomføre innen kort tid? Da vil Infocare snakke med deg!

Informasjon om stillingen

InfoCare Norge AS, avd Oslo, søker deg som er ledig på kort varsel og som ønsker å jobbe innen IT-bransjen. Vikariatet er i en 100% stilling. Som PC tekniker hos oss vil du jobbe mye alene ute på kundelokasjoner med bla. installasjoner, oppgraderinger, klargjøring og utrulling av nytt utstyr. Erfaringsmessig tilsier dette at du som søker bør ha erfaring som IT tekniker, være selvstendig og organisert samt like å treffe mennesker. Grunnet reising mellom forskjellige lokasjoner er det en forutsetning at du har førerkort.

Vi søker deg som

 • Har IT-bakgrunn, eller er veldig IT interessert
 • Har tidligere erfaring som tekniker
 • Har førerkort klasse B.
 • Snakker og skriver godt norsk og engelsk
 • Er proaktiv og effektiv
 • Er imøtekommende og serviceinnstilt

Infocare kan tilby deg

 • Opplæring og sertifisering (ved behov) på aktuell hardware
 • En aktiv og variert arbeidshverdag
 • Produkterfaring fra kjente og internasjonale produktleverandører
 • Profesjonelle systemer for timeregistrering
 • 12% feriepenger
 • Erfaring fra ledende aktør i markedet

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest.
 • Sted: Oslo.
 • Varighet: Fulltid, engasjement i første omgang ut oktober.


Kontaktinformasjon:

Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Infocare. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

InfoCare er et norsk selskap og i 32 år har selskapet spesialisert seg på tjenester innenfor IT og teknologiskutstyr for bedriftsmarkedet (B2B). I dag består InfoCare av 835 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. InfoCare er Nordens største aktør innen installasjon, support og vedlikehold på teknologisk utstyr. Noen av tjenester som tilbys er på-stedet support, feilretting, reparasjon utenfor og innenfor garanti, delehåndtering og logistikk innen IT hardware løsninger. Tjenestene som tilbys er i nært samarbeid med ledende, internasjonale produsenter, outsourcing-selskaper og elektronikkforhandlere. InfoCare håndterer mer enn 400.000 Support og Service oppdrag per år. I Norge har InfoCare 13 egne region kontorer. De er lokalisert i Oslo, Fredrikstad, Moelv, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Sogndal, Møre, Trondheim, Tromsø og Bodø. I tillegg har vi en rekke underleverandører som dekker resterende lokasjoner som er under kontinuerlig oppfølging, for til enhver tid tilpasse dette til kundenes behov Vårt mål er å levere førsteklasses servicetjenester til våre kunder og partnere. Er du opptatt av høy servicegrad og teknologi? Da er du akkurat som oss!!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen