UX Designer søkes til Aditro!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.09.2021
Gå til søknadsskjema

Har du brukerne i fokus og ønsker å bli en del av en kul gjeng i et moderne miljø?

Informasjon om stillingen

Vi er Aditro - bli med å videreutvikle vårt markedsledende lønnssystem

Vår viktigste oppgave er å sørge for at HR og lønn gjøres så brukervennlig og effektivt som mulig. Med våre intuitive verktøy og design med brukerne i fokus, er det akkurat det vi gjør. Hver eneste dag.

Nå søker vi en dyktig designer som kan drive produktet vårt videre som en del av et tverrfaglig utviklingsteam i Trondheim. Du vil få muligheten til å forme din egen rolle, enten om du har en bakgrunn fra visuell design, brukeropplevelse (UX), interaksjonsdesign eller frontend-utvikling.

Vi tilbyr en spennende jobb i et kreativt, hyggelig og sosialt arbeidsmiljø. Du vil jobbe med et markedsledende lønnssystem som benyttes av store norske bedrifter, og du får mulighet til å påvirke produktene våre på en viktig og synlig måte.

Om teamet

Du vil inngå i vårt designmiljø og få en sentral rolle i vårt utviklingsteam bestående av omkring 20 personer som jobber med alt fra webutvikling og maskinlæring til å designe effektive arbeidsprosesser og finjustere visuelle detaljer. Designerne bruker Figma som sitt daglige arbeidsverktøy.

Teamet har ansvaret for hele produktets livssyklus; fra innsiktsarbeid, konseptutvikling og design til utvikling og kontinuerlig utrulling i produksjon. Vi tror på autonome team med stor grad av fleksibilitet til å bestemme sin egen arbeidshverdag.

Hva vil det si å være en designer hos oss?

Hos oss vil du jobbe med brukeropplevelse og design for både profesjonelle brukere, ledere og vanlige ansatte. Du vil få mulighet til å redesigne gamle prosesser så vel som å designe nye funksjoner fra bunn, med tett brukerkontakt underveis. I tillegg vil du få være med å forvalte og videreutvikle designsystemet vårt og sørge for at alt vi lager lever opp til den standarden både vi og kundene våre forventer av oss.

I verktøykassen har du innsiktsarbeid og et øye for visuelle detaljer, og du trives med å jobbe smidig med et sterkt fokus på sluttbruker. Du motiveres av et tverrfaglig arbeid og ønsker å bidra til et kontinuerlig og tett samarbeid på tvers av kompetanseområder.

Som person er du imøtekommende og nysgjerrig, og trives med systematisk arbeid samtidig som du klarer å se det store bildet. Du kan dessuten redegjøre for designvalgene du tar og motiveres av å dele av din kunnskap og vise frem arbeidet du gjør.

Vi søker deg som

 • Har relevant utdanning og med fordel noen års jobberfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke
 • Er nysgjerrig på å skaffe deg innsikt hos kundene våre
 • Har gjerne erfaring med Figma eller tilsvarende designverktøy
 • Kjenner til noen av fordelene med å jobbe med designsystemer
 • Behersker norsk og engelsk på et erfarent nivå, muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper

For å kunne ansette den best egnede kandidaten har vi stor tro på å vektlegge både personlige egenskaper og formell kompetanse. Vi ønsker at du skal trives og bli trygg i din rolle hos oss, og søker deg som evner å vise engasjement og ta ansvar for dine egne oppgaver og ansvarsområder. Samtidig viser du at du tar ansvar for felles resultat og gjør det som trengs for at vi sammen skal nå våre mål.

Vi vil alltid støtte deg i jobben du skal utføre, men stillingen krever likevel en grad av selvstendighet , og vi tror at du evner å velge arbeidsmetode og ta de nødvendige beslutningene som trengs for å drive arbeidet ditt fremover

Vi håper også at du evner å strukturere arbeidshverdagen din ved å planlegge, organisere og prioriterer jobben din effektivt. Du kan på en selvstendig måte legge planer for arbeidet ditt over tid.

Vi kan tilby:

 • Stor påvirkningskraft med korte beslutningslinjer
 • Tillit og fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Frihet til å utforske ulike konsepter og tid til å innhente innsiktsarbeid hos brukerne
 • Langsiktig arbeid med et produkt og eierskap til løsningen
 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
 • En egen mentor som vil følge deg tett
 • Et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde
 • Imøtekommende og dyktige kolleger
 • Tverrfaglig og internasjonalt samarbeid

Annen informasjon:

 • Ansettelse og omfang: Dette er en rekrutteringsprosess der du blir fast ansatt i en 100 % stilling hos Aditro
 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidssted: Dyre Halses gate 1A, 7042 Trondheim
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av Aditro, og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes derfor til vår rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no
 • Søknadsfrist: Vi har en løpende selekteringsprosess og anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen av din interesse, men senest innen søknadsfristen 26. september 2021


For å hjelpe oss å vurdere din profil legg gjerne ved følgende til din søknad:

 • Søknadsbrev med motivasjon for stillingen
 • CV og gjerne LinkedIn-profil
 • Portefølje med tidligere arbeid
 • Har du holdt presentasjoner eller er stolt over noe annet du har gjort, send oss det gjerne

Informasjon om bedriften

Aditro er en av de ledende leverandørene av HR- og lønnssystemer i Norden. Ved å kombinere over 50 års ekspertise med dagens mest avanserte mobilteknologi, redefinerer Aditro hvordan HR-administrasjon fungerer. Fullstendig digitaliserte og intuitive løsninger gir medarbeiderne, lederne og HR-spesialistene innovative måter å gjennomføre komplekse HR-oppgaver - raskt, enkelt og effektivt. For å lære mer om hvordan Aditro kan forenkle din organisasjons HR- og lønnsarbeid, besøk aditro.no.

Aditro er en del av SD Worx, med mer enn 76,000 små og store organisasjoner globalt, som alle har tillit til deres mer enn 75 år med erfaring. SD Worx tilbyr løsninger i 150 land, beregner lønn for omtrent 5 millioner medarbeidere, og rangeres blant verdens fem største HR- og lønnsleverandører. De mer enn 5300 ansatte i SD Worx opererer i 16 land: Belgia, Estland, Finland, Frankrike, Irland, Luxembourg, Mauritius, Nederland, Norge, Polen, Spania, Sveits, Sverige, Storbritannia. Tyskland og Østerrike.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen