Utvikler som ønsker å bli techlead/CTO?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.09.2021
Gå til søknadsskjema

Hva?! Er dette sant?! Kan DU som bare har noen års erfaring virkelig få jobb som leder av et utviklingsteam? Kan DU i tillegg få bestemme over teknologien og hvilken retning den skal gå for produktene videre? PSIT lyver ikke - de er bare veldig fremtidsrettet!

Informasjon om stillingen

PSIT Software ble etablert for 15 år siden, og har nylig relokert til Trondheim. Vi utvikler og selger det fremtidsrettede ERP systemet ProdSys. Softwaren inneholder flere og bedre funksjoner enn hva markedet i dag kan tilby til de fleste bedrifter. Gjennom tett samarbeid med kundene har PSIT Software skapt et produkt som kan integreres i alle ledd hos bedriften. Det vi tilbyr er det enhver bedrift trenger i en moderne informasjonsverden, og systemet vårt er oversatt til 35 språk og er rigget for å kunne selges internasjonalt. Brikke for brikke har vi bygd opp selskapet og systemet vårt, og har hatt stabil vekst. Vi er nå klare til ekspandere og erobre enda flere markedsandeler internasjonalt, og har troen på at vi får til dette fordi:

  • Vi har et stort markedspotensial for en fremtidig internasjonal lansering
  • Vi har et produkt som fungerer nasjonalt og internasjonalt, til enhver bransje
  • Vi er en trygg og stabil arbeidsplass med god økonomi og allerede en god kundeportefølje som gir overskudd
  • Vi er investorer og kan derfor utvikle oss slik vi selv ønsker og i riktig tempo
  • Vi har allerede dyktige kolleger og et godt utarbeidet og utprøvd produkt


Den siste puslebiten vi trenger er deg! For å sikre videre vekst og utvikling trenger vi deg som vil bygge opp et større utviklingsteam og bidra til at vår teknologi alltid er oppdatert og tilpasset hva våre kunder trenger.

Som leder for vår utvikling vil du få stor grad av frihet og påvirkningskraft. Din hovedoppgave vil være å lede og bygge opp et organisk IT-miljø på Trondheimskontoret, og overse at vi går i den retningen vi ønsker, i det tempoet vi ønsker. Du vil være tett på utviklingen med å skape å videreutvikle funksjoner i desktop og app for vårt produkt, og bidra med dine programmeringskunnskaper når det trengs.

Vi søker deg som

Ikke la deg skremme av stillingstittelen, som nevnt innledningsvis krever vi ikke ledererfaring fra før. Vi har troen på at om du har riktig motivasjon og nok vilje, vil du ved hjelp av oss som jobber her fra før av bli en dyktig leder i PSIT. Personlige egenskaper vektlegges derfor høyt til denne stillingen. For å lykkes i rollen tror vi at du er resultatorientert og evner å definere mål for deg selv og selskapet og veien til målet. Du er gjerne også modig og tør å lufte egne tanker, foreslå løsninger og ta fatt på ukjente oppgaver. Markedet er upløyd og krever at du er frempå og tar initiativ. Som leder og ofte en representant for kundene i dialog er det viktig at du løsningsorientert og bruker tid til å forstå problemstillingene.

Videre ser vi etter deg som:

  • Har høyere utdanning innenfor IT
  • Du behersker Angular og Javascript samt .Net og C# godt
  • Du har god erfaring med Microsoft SQL server
  • Har god forståelse for forretningsfaget og har et brennende ønske om å motivere andre og bli en dyktig leder


Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work, og stillingen som tilbys er fast hos PSIT. Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg? Ta gjerne kontakt med Mari Helland om du vil diskutere stillingen.

Send inn din søknad innen fristen 26. september.

Informasjon om bedriften

Selskapet PSIT er i vekst og har bakgrunn i offshore virksomhet hvor vi har hentet mye av vår grunnfilosofi. Her har vi hentet mye av vår grunnfilosofi. Vi ble etablert i 2005 med en ide om å skape et ERP-system som var enkelt, billig og fleksibelt for SMB markedet. Vi bestemte oss for at skyen var fremtiden, i dette valget lå det muligheter som ikke hadde eksistert tidligere. I dag har vi en lang rekke kunder innenfor de fleste bransjer. Sammen med våre kunder har vi utviklet ProdSys til ett system som gjør bedrifter over hele Norge mer lønnsomme. Vi satser sterkt på utvikling og innovasjon for våre kunder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen