Service Desk Specialist søkes til Entercard

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
OSlo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en serviceinnstilt person med god IT-kompetanse? Trives du med en variert hverdag? Da er det kanskje deg vi ser etter.

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Entercard ser vi nå etter deres nye Service Desk Specialist. Du vil bli en del av et nordisk team på 6 personer, som sitter fordelt i Oslo og Stockholm. Du kommer til å være en av to personer på Oslo-kontoret, og bli et kjent fjes der ettersom rollen din vil sette deg i kontakt med alle som jobber der. Dagene vil være varierte og du vil være helt avgjørende for at arbeidshverdagen skal flyte godt for alle på kontoret. Du vil få god opplæring og oppfølging slik at du skal føle deg trygg i rollen.

Hos Entercard tror de på samarbeid og styrken ved mangfold. Blant deres ansatte kan du finne 40 nasjonaliteter som bidrar med ny kunnskap og kulturelle erfaringer. Kulturen kan kjennetegnes av deres kjerneverdier: "Passionate, innovative and genuine". Verdiene reflekterer hvordan de jobber og hvordan de behandler kollegaer og kunder.

Arbeidsoppgaver

I rollen har du to ansvarsområder. Til dels kommer du til å være de ansattes "go-to person" når det gjelder alt av teknisk assistanse og service, men du er også Entercards "single point of contact" når det gjelder henvendelser og serviceforespørsler. Dette omfavner blant annet:

 • Svare og løse henvendelser som kommer fra ansatte på telefon, chat eller via systemet
 • Være teknisk support for kolleger
 • Tilgangshåndteringer
 • Innhente kommende tickets og sørge for at disse blir løst på en effektiv måte
 • Daglig samarbeid med Entercards mange IT-leverandører
 • Feilsøking, diagnostisere og løse henvendelser og serviceforespørsler
 • Ansvar for alle brukerkontoer
 • Utlevering og oppdatering av hardware til ansatte
 • Vedlikehold av videokonferanseutstyr

Vi søker deg som

 • God IT-kompetanse og interesse for faget
 • Gjerne IKT-fagbrev eller annen IT-utdanning, men ikke et krav
 • Kommuniserer meget godt muntlig og skrifltig på norsk/svensk og engelsk.

Som person er du er en som trives godt med en variert arbeidshverdag, og du holder hodet kaldt i stressende situasjoner. Du trives godt i team, og er serviceorientert i alt du gjør.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, dette er et engasjement på 6 mnd gjennom Academic Work med mulighet for forlengelse/videre ansettelse.
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen blir tatt ned når vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Entercard har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Entercard er et av skandinavias ledende kredittselskaper med over 2 millioner kunder i tre markeder. Gjennom våre to eiere, Barclays og Swedbank, får vi tilgang til global og unik ekspertise innenfor lån. Målet vårt er å gjøre våre kunders liv enklere ved å tilby de smarte og ansvarlige betalings- og finansieringsløsninger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen