Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Category Manager søkes til Apotera.no!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nysgjerrig, engasjert og liker å følge med på trender som rører seg i markedet? Har du i tillegg et ønske om å ta del i Norges raskest voksende nettbutikk? Da anbefaler jeg deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

Apotera.no er et nettapotek, som siden oppstarten i 2020 har blitt kåret til årets apotek og årets nykommer av Prisjakt.no.

Apotera.no har opplevd en enorm vekst, og vi kan derfor trygt si at du vil ha en hektisk hverdag, der ting endrer seg fort. Apotera.no består i dag av 7 ansatte, med hovedkontor sentralt plassert på Økern i Oslo.

Kort fortalt vil du ta del i et ungt, variert og engasjerende arbeidsmiljø der du får muligheten til å vokse og forme din egen hverdag. For å trives er det derfor viktig at du er nysgjerrig og ønsker å være med på å bygge Norges beste arbeidsplass. Apotera.no er opptatt av åpenhet og inkludering av sine medarbeidere, nettopp fordi de tror at dette er nøkkelen til å bygge en solid bedrift.

I rollen vil du få ulike arbeidsoppgaver, men ditt primære ansvar vil være å ha ansvaret for ulike kategorigrupper hos Apotera.no. Som Category Manager vil du blant annet ha ansvaret for finne nye produkter og leverandører, oppdatere nettsiden med riktig produktinformasjon og bilder, samt påse at Apotera.no til enhver tid har et oppdatert kategorisortiment i henhold til trenden i markedet. Du vil jobbe tett med innkjøpsansvarlig, samt med ulike leverandører og grossister så dersom du har kjennskap til en av kategoriene Apotera.no tilbyr i dag kan det være svært positivt. Hvilke kategorier du vil ha ansvar for er ikke avklart per nå, men vil avhenge av både person, interesse og erfaring fra tidligere. I rollen kan du ha ansvar for alt fra kosthold til skincare, og vil som nevnt avhenge av personen som kommer inn.

Arbeidsoppgaver

 • Opprettholde kontakt med leverandører og grossister.
 • Påse at nettsiden har oppdaterte produktbeskrivelser og bilder.
 • Ha oversikt over produktsortiment.
 • Oppsøke og finne nye produkter, og leverandører som kan utvikle produktsortimentet i ulike kategorier
 • Følge med på trender i markedet, og legge en plan for utvikling av ulike kategorier

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innen markedsføring, innkjøp/logistikk, business e.l
 • Har erfaring med leverandørhandel/grosissthandel
 • Med fordel har kjennskap til nettbutikk, e-business e.l
 • Har et ønske om å ta steget videre, og vil ta del i et spennende selskap i rask vekst
 • Kommuniserer svært godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


Som person er du:

 • Fleksibel
 • Selvgående
 • Initiativtakende

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Søkndasfrist: 15.09.2021
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Økern, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Apotera.no har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Apotera.no er Norges raskest voksende nettapotek og ble kåret til årets apotek og årets nykommer 2020 av Prisjakt.no. Vi selger legemidler- og et bredt spekter av helserelaterte produkter. Med et stort sortiment, gode priser og rask levering gjør vi alt vi kan for å gi våre kunder en best mulig handleopplevelse. Apotera holder til i Oslo med kun to minutters gange fra Risløkka T-bane stasjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen