UX Designer til Statens pensjonskasse

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.09.2021
Gå til søknadsskjema

Vi leter etter deg som er UX-designer og som har lyst til å være med på å forbedre hverdagen for våre medlemmer, virksomheter og egne ansatte.
 
Hos oss vil du få jobbe med å gjøre pensjon enkelt og forutsigbart for våre medlemmer og deres arbeidsgivere, samtidig som vi administrerer 600 milliarder i opptjente pensjonsrettigheter på en effektiv og god måte. Du vil jobbe i et våre produktteam, samtidig som du inngår i et fagfelleskap på tvers av hele SPK. 
 
Vi har et stort fagmiljø for utvikling, og ønsker å videreutvikle dette med flere UX-designere. Vi verdsetter faglig bredde i miljøet vårt, men skjønner at ingen dekker alt. Vi har rom for deg – uavhengig av om du ser på deg selv som en tjenestedesigner, researcher, eller interaksjonsdesigner.

Vi tror du er opptatt av hvilke resultater vi skaper, og hvem vi er til for. Samtidig som du ikke er redd for å utforske, kartlegge og stille spørsmål ved de etablerte arbeidsprosessene – her vil du få stort spillerom og mulighet til å påvirke. Du er nysgjerrig på brukerens hverdag, og bidrar til at teamet bygger en felles forståelse av virkeligheten, problemer og løsningsrom.
 
Ønskede kvalifikasjoner: 

 • Høyere utdannelse innenfor relevante fagområder som interaksjonsdesign, tjenestedesign, IT eller psykologi.
 • Minst 3 års erfaring fra utvikling av digitale løsninger
 • God kjennskap til metode/designprosesser og designprinsipper
 • Erfaring innen innsiktsarbeid, interaksjonsdesign eller tjenestedesign
 • Erfaring med universell utforming er en fordel
 • Gode evner verbalt og skriftlig på norsk


SPK tilbyr:

 • Kollegaer som gjerne deler kunnskap og erfaring
 • En utviklingende stilling i et sterkt fagmiljø og med store påvirkningsmuligheter
 • En trygg og forutsigbar arbeidsplass med lite byråkrati og en organisasjon som ønsker utvikling og forbedring velkommen
 • Sentral plassering i flotte lokaler på Skøyen med kort vei til buss, trikk og tog
 • Kontorløsningene har universell utforming, samt heis i bygget
 • I sykkelparkeringen i kjelleren kan du lade og vaske sykkelen før du skifter i garderoben. Der finner du både dusj og rene håndklær!
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Vi har en av Norges beste pensjonsordninger, gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån


For ytterligere informasjon om SPK, vennligst se firmaets hjemmeside:?www.spk.no 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf 91 13 14 14/e-post al@capus.no eller?Rådgiver Research og Analyse Ida Samuelsen på tlf 99 42 83 81/e-post is@capus.no.?For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk her". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad. 

Om arbeidsgiveren

Statens pensjonskasse?er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. Vi sørger for at over én million som er eller har vært ansatt i staten får utbetalt pensjon når de tar ut alderspensjon eller blir uføre. Vi er litt over 400 ansatte og holder?til på Skøyen i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen