Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

SAP vedlikeholdsingeniør til MainTech

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.09.2021
Gå til søknadsskjema

Er du en fremoverlent og kunnskapsrik ingeniør med kompetanse innen SAP sine vedlikehold- og lagermoduler? MainTech er i vekst og søker deg som ønsker å bli en del av et sterkt og godt fagmiljø med fokus på kompetanse og trivsel! Vil du være med å gjøre norsk industri smartere og mer effektiv?

Informasjon om stillingen

MainTech er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap og har et av Norges største og beste fagmiljøer innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. I stillingen som vedlikeholdsingeniør vil du bidra til å finne nye og bedre løsninger for ulike virksomheters behov og utfordringer gjennom å tilby en unik innsikt og forståelse. Vi søker derfor deg som både evner å sette deg grundig inn i kundens utfordringer, forstår sluttbrukernes forventninger og kan omsette dette i realiserbare løsninger.

På vår avdeling finner du 25 engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Vi har et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse. Arbeidsmiljøet vårt spiller kollegaer gode, aksepterer feilskjær og feirer hverandres suksess. Du kommer til et selskap som er i sterk vekst, hvor du får påvirke, lære og utvikle deg videre og sammen med dyktige og kompetente kollegaer jobbe med å gjør norsk industri smartere og mer effektiv.

Det må påregnes noe reisevirksomhet. MainTechs kunder befinner seg stort sett i Norge, men innimellom blir de med sine norske kunder også utenfor landets grenser.En typisk arbeidshverdag kan inneholde:

 • Prosjektledelse og fasilitering av workshops for å kartlegge kundens behov og krav
 • Innføring av effektive løsninger for analyse, kartlegging, spesifisering og optimalisering av vedlikehold og drift
 • Gjennom analytisk og systematisk tilnærming, kartlegge, analysere og spesifisere funksjonelle behov og krav
 • Etablering av ny strategi og effektive arbeidsprosesser for styring av vedlikehold
 • Innføre effektive løsninger for analyse og optimalisering av vedlikehold og drift
 • Gjennomgang av eksisterende systemer og dokumentasjon

Det er mange grunner til å velge MainTech:

 • Faglig og personlig utvikling
 • Sosialt og sunt arbeidsmiljø
 • Balansert hverdag
 • Gode vilkår for våre medarbeidere


Les mer om hvordan det er å jobbe i Maintech på våre sider!

Vi søker deg som

Er løsningsorientert, god til å bygge relasjoner, tør å tenke annerledes og har en sterk vilje til å lykkes i rollen. Personen vi ser etter viser engasjement, tar ansvar og driver egne oppgaver og ansvarsområder framover. Du har forståelse for både tekniske og kulturelle utfordringer, og forstår at varige endringer oppstår i møter med mennesker. Du er i tillegg komfortabel med å kommunisere ideer og synspunkter til mennesker rundt deg, og har et iboende ønske om å motivere både kunder og kolleger.

Det er også vikig at du har:

 • Høyere teknisk utdanning (MSc, BSc)
 • Minimum fem års erfaring fra relevant fagfelt
 • Kunnskap om styring og planlegging av vedlikehold
 • God erfaring og forståelse i bruk og oppsett av SAP vedlikeholdsmodul og lagermoduler
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både skriftlig og muntlig

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Omfang: Fast, heltid
 • Sted: Granåsvegen 15A, Trondheim eller deres avdeling i Molde
 • Søknadsfrist: 22.09.2021. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Om vi finner rett kandidat kan annonsen bli tatt ned tidligere.
 • Rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, ta kontakt med Anne E. Pedersen for spørsmål. Vennligst send oss ditt søknadsbrev sammen med CV.


MainTech ønsker deg som ser mulighetene, og som vil bli deres neste MainTech'er!

Informasjon om bedriften

MainTech AS er Norges ledende rådgiver innenfor inspeksjon, vedlikehold og drift til norsk industri. Vi arbeider innenfor et bredt bransjespekter både offshore og på land. Felles for alt vi gjør er at vi arbeider kontinuerlig med å sørge for effektiv, sikker og lønnsom drift for våre kunder. Vi er mer enn 50 ansatte lokalisert i Trondheim og Molde. Nå trenger vi deg som vil være med å videreutvikle det norske industrieventyret.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen