Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du en nyutdannet utvikler som er klar for å ta fatt på drømmejobben?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du nylig fullført dine IT-studier og er klar for å ta steget ut i arbeidslivet? Hos Laft vil du jobbe med en rekke spennende teknologier, blant annet Javascript, JQuery, Bootstrap, Vue og Ruby on Rails. Sammen med dine kolleger vil du bli en viktig brikke i selskapets videre vekst!

Informasjon om stillingen

Som fullstack-utvikler hos Laft vil du få muligheten til å jobbe med hele stacken, med hovedvekt på frontend, sammen med 17 unge og engasjerte kolleger i et svært godt arbeidsmiljø. Her er det stor takhøyde, hvor du har lov til å føle deg som hjemme, og hvor læring står i fokus! Hos Laft vil du blant annet få jobbe med å utvikle nye funksjoner, samt vedlikeholde og videreutvikle eksisterende løsninger i samarbeid med Lafts kunder. Du får også muligheten til å lære og utvikle deg innen et stort utvalg teknologier sammen med dine kolleger, som også kommer til å støtte deg i din videre utvikling.

Bli bedre kjent med Laft-familien, og ikke minst vår kontorhund Stella, her!

Hvorfor jobbe i Laft?

 • Varierte arbeidsoppgaver over hele stacken og muligheten til å lære et stort utvalg av programmeringsspråk og rammeverk
 • Flat struktur i et mindre miljø, noe som tilrettelegger for støtte og gode samarbeid på tvers av fagområder
 • Stor påvirkningskraft på selskapets teknologivalg; en av våre kolleger foreslo på et tidspunkt å ta i bruk GraphQL for nye APIer. Vi har nå benyttet dette i vår nyeste satsning Laft Entry og er veldig fornøyd med valget!
 • Gode utviklingsmuligheter i et selskap i stødig vekst hvor man raskt kan få mye ansvar, som blant annet tech lead eller lignende større ansvarsområder
 • Konkurransedyktig lønn
 • Trivelige kolleger i et ungt arbeidsmiljø, hvor læring og utvikling står i fokus
 • Sosiale sammenkomster, med blant annet SUP-kurs, hackathons med både faglige og sosiale aktiviteter, middag, quiz og kvartalsvise hytteturer til blant annet Kvitfjell
 • Hyggelig kontor lokalisert midt i Oslo sentrum

"Det er alltid moro å høre engasjementet til kundene våre når vi klarer å skape noe som virkelig gir dem verdi. Fordi vi sitter tett på kundene og kjenner deres behov og utfordringer, er dette mulig. Det er det vi streber etter i teamet, og er en arbeidsform vi trives med." Daniel, Tech Lead i Team Adjacent i Laft


Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innenfor informatikk/IT eller tilsvarende på bachelor/master-nivå (relvant arbeidserfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse)
 • Behersker norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • Kjennskap til MVC-rammeverk, frontend-rammeverk og metodikk innen UX-design vil bli ansett som en fordel


Vi ser etter deg som tar initiativ til å fremme kreative løsninger og forbedringspotensial du ser er nødvendig for å lykkes både individuelt og som team. Det er i tillegg viktig at du er løsningsorientert og du at evner å jobbe selvstendig ved å drive egne oppgaver fremover. Høres dette ut som deg? Vi gleder oss til å motta din søknad!

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse hos Laft
 • Plassering: Badstugata 7, 0183 Oslo


Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Laft. Du vil bli ansatt i Laft. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Laft er en ledende leverandør av software for eiendomsforvaltning, og en sentral del av Norges proptech-miljø. Vi er et SaaS-selskap med tech- og eiendomseksperter dedikert til å utvikle løsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen for våre kunder. Vi mener det er en smartere måte å forvalte eiendommer på gjennom datadrevet innsikt. Vår tilnærming er å kontinuerlig utfordre oss selv til å tenke utenfor boksen for å komme frem til de beste løsningene, som vil bidra til våre kunders suksess. Selskapet leverer tjenester til ca. 200 kunder som har over 40.000 bygg i sine porteføljer.Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen