Color Line ser etter en kvalitetsansvarlig i utviklingsteam

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.10.2021
Gå til søknadsskjema

Color Line har de senere årene investert mye i fornyelse av systemporteføljen og rederiet har oppnådd mye både gjennom digitalisering av kundeopplevelsen og effektivisering av interne arbeidsoppgaver. Digitaliseringsarbeidet er fundamentert i en konsernstrategi som beskriver hvordan digitalisering skal gi Color Line konkurransefortrinn. Strategien beskriver løsninger for å forbedre kundeopplevelsen, øke muligheten for selvbetjeningen og dermed øke lønnsomheten for Color Line. I tillegg beskriver strategien veien til en mer agil arbeidsmetodikk og tilpasninger i arbeidsprosesser og kultur.

Det er mange interessante IT-relaterte aktiviteter som pågår og som er planlagt basert på strategien, og de mest sentrale er å bytte ut løsningen som støtter den kommersielle driften om bord på skipene, bytte av frakt-løsningen og digitalisering av maritim drift om bord.

Kvalitetsansvarlig i team CX/Utvikling CX/Utvikling er et team med godt humør bestående av CX, design, front- og backendutviklere og har ansvar for å skape effektive og engasjerende salgs- og nettløsninger. Teamet designer og utvikler løsninger for både nettsider og bookingløsninger, og er en sentral del av Color Lines satsingsområde.

Vi ser etter en kvalitetsansvarlig som skal ha et overordnet ansvar for å sikre kvalitet i leveranser fra teamet. Du vil arbeide tett opp mot utviklerne i avdelingen, og sørge for at avdelingen har kvalitet og helhet i sine leveranser

Dine mest sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Hovedansvar for å planlegge og gjennomføre relevant og nødvendig testing/kvalitetssikring gjennom hele utviklingsprosessen 
 • Skrive akseptansekriterier, testcase og gjennomføre testing
 • Følge opp feilretting sammen med utviklere/CX
 • Planlegge og jobbe sammen med utviklere ved prodsetting
 • Bidra aktivt i avdelingen ved kartlegging, spesifisering av ny funksjonalitet
 • Jobbe tett sammen med andre team i Color Line ved utvikling av nye løsninger
 • Tilrettelegge for større grad av testautomatisering


Vi søker deg som har:

 • Teknisk utdannelse på høyskolenivå, med fokus på programvareutvikling
 • Noen års erfaring med å planlegge og gjennomføre testing
 • Erfaring fra å jobbe med større løsninger og utviklingsteam
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner


Personlige egenskaper:

 • Er resultatorientert og flink til å skape resultater sammen med andre
 • Du liker å sette deg inn i kompliserte produktområder og løsninger
 • Har en positiv og løsningsorientert holdning
 • Du er nøyaktig og strukturert og har stolthet for arbeidet du utfører 
 • Evner å jobbe selvstendig, men samarbeider også godt med andre
 • Du liker å bidra til et godt arbeidsmiljø


Vi tilbyr:

 • Utfordrende og varierte oppgaver i et hektisk miljø
 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter
 • Godt arbeidsmiljø og engasjerte kollegaer
 • Lønn etter nærmere avtale og kvalifikasjoner
 • Gode personalordninger
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Deltagelse i rederiets digitaliseringsarbeid


I Color Line AS er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs. Våre verdier er «Bryr oss – Bygger tillit – Bryter vei», og våre ansatte er vår viktigste ressurs.

Kontaktperson CL: Ola Mørk, Leder CX/Utvikling digitale flater (m: 97161514)

 

Om arbeidsgiveren

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 2000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig om lag 3,8 millioner reisende, 900 000 personbiler og 180 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på syv skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen