Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du like interessert i mennesker som i teknologi? Atea søker kundekonsulenter!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Vil du være med på denne reisen med oss?

Informasjon om stillingen

I samarbeid med ATEA Business Center leter vi nå etter kollegaer til vårt mobil-team, og håper det kan være nettopp deg! ABC mobil utgjør selskapets kundesenter for vår mobiloperatørtjeneste Atea Mobil, med ansvar for å hjelpe kunder innenfor bedriftsmarkedet med spørsmål som kommer inn via epost, webskjema, telefon, chat og sosiale medier rundt deres mobilabonnement. Atea tror at et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og spennende arbeidsoppgaver er hjørnesteinene i morgendagens arbeidsplass. Dersom du, som oss, er overbevist om at teknologi er ment å forenkle og forbedre hverdagen vil vi gjerne høre fra deg!

For å lykkes som konsulent i Atea ser vi etter seg om er fremtidsrettet og nysgjerrig. Du vil få handlingsrom til å gjøre en forskjell, og vi leter etter deg som ikke er redd for å gripe denne muligheten – hver gang den byr seg. I tråd med dette er du en person som leverer kvalitet i en hektisk arbeidshverdag. Du er glad i å utforske og dele, og setter pris på å utarbeide egne idéer som du deler med dine kolleger.

Du blir tilbudt

 • Et inkluderende og faglig sterkt arbeidsmiljø
 • Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser
 • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med mange aktiviteter og eventer

Arbeidsoppgaver

 • Å veilede og bistå kundene med spørsmål tilknyttet utfordringer som er knyttet til deres mobile abonnement
 • Yte førsteklasses kundeservice via telefon, mail og sosiale medier
 • Oppsett og leveransehåndtering av nye kunder i Atea Mobil
 • Bistå i interne prosesser slik at kunden får den beste løsningen

Vi søker deg som

 • Tidligere erfaring i mobil- og teleoperatørbransjen
 • Har gode kommunikasjonsevner, flytende norsk og engelsk muntlig og skriftlig
 • Vilje til å skape et godt arbeidsmiljø
 • Brenner for å yte god kundeservice

Som person er du:

 • Opptatt av å dele kunnskap og kompetanse med kollegaer
 • Selvstendig- kunne jobbe uten forhåndsdefinerte rutiner og tar eget ansvar for å drive oppgaver fremover
 • Løsningsorientert- du samler inn nødvendig informasjon og kan identifisere ressurser som trengs for å løse oppgaver
 • Serviceorientert- oppnår eller overgår kundens forventninger gjennom kommunikasjon

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale og med hensyn til oppsigelsestid
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse i Atea
 • Plassering: Oslo


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Atea har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen