Vil du være med å modernisere Cappelen Damm sine kjernesystem for bokens livssyklus?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.09.2021
Gå til søknadsskjema

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. I tillegg til å være størst på underholdning og skjønnlitteratur er Cappelen Damm Utdanning et av Norges største fagmiljøer for læremidler og fagbøker. Vi er over 100 ansatte som utvikler digitale læremidler, skolebøker, faglitteratur til bruk på alle nivåer i utdanningen samt produkter og tjenester for profesjonsmarkedet.


Vi har flere egenutviklede kjernesystemer. Sparta er det største og viktigste. Her planlegges bøker og følger man opp hele livssyklusen, som bla. logistikk og metadata tilknyttet en utgivelse. Etter at et bokprosjekt er gjennomført med valg av tekster og bilder, blir boken overført til Bokbasen som sprer data videre til nettbutikker som igjen er integrert med et logistikk/lagersystem gjennom vår logistikkpartner. Det er snakk om mange integrasjoner som knytter sammen bokens livssyklus med nettbutikker, lager, logistikk og faktura.


Hvorfor trenger vi deg? 

Våre kjernesystemer består av en blanding store eldre og nyere systemer. Vi har klassiske monolitter bygget i .net framework og .net core. Vi jobber kontinuerlig med å fornye applikasjonene til moderne standarder hvor klassisk asp.net utfases. Vi er også i gang å løfte deler av systemet opp i Azure. Her bruker vi Azure devops for versjonskontroll og automatisk deployment pipeline ved bruk av Terraform og containere. Vi har mange planer og har behov for en senior .net utvikler til å være med å ta hele porteføljen vår over i den moderne verden. Rollen vil inkludere både nyutvikling, vedlikehold og modernisering.


Hvordan vi jobber

Vi planlegger oppgaver i tre ukers sprinter ved hjelp av github og jira. Vi jobber med kontinuerlig prodsetting og har en daglig standup hvor vi snakker om hva vi jobber med den dagen. Vi spesifiserer det vi velger å fokuserer på og deretter løser vi oppgaver. Vi jobber med en blanding av ny funksjonalitet, bug fisking og håndtering av teknisk gjeld som reorganisering av kode og skrive om deler av applikasjonen. 


Hvem er du?

 • du har grunnleggende programmeringsutdannelse  
 • du trives med å jobbe backend og har erfaring med .net
 • du kan vise til at du er interessert i programmering ved at du gjerne liker å teste nye teknologier og holder deg oppdatert
 • du er stolt av hva du tidligere har fått til og synes det er gøy å være med å modernisere
 • du har en github-profil der du har lagt ut egen kode
 • du har kanskje til og med bidratt på open source prosjekter
 • du har erfaring med webutvikling og Api’er
 • du har erfaring eller kjennskap til databasemodellering og databaser (vi bruker oracle, SQLserver, mongodb).
 • det er fordel at du har jobbet med skyløsninger i Azure
 • det er også en fordel at du har jobbet med store systemer og kodebaser
 • det er også en fordel at du synes integrasjoner er gøy


Vi tilbyr: 

 • muligheter til å være med på spennende teknisk reise 
 • jobbe i autonome teams hvor du får mye påvirkningskraft  
 • jobbe i et selskap med store ambisjoner og korte beslutningsveier
 • rabatt på bøker
 • redusert arbeidstid - sommertid
 • fri i romjulen og påskeuken
 • tilgang til hytter i Trysil og på Sørlandet
 • gode pensjon og forsikringsordninger


Hvis du synes noe av dette høres spennende ut ta kontakt med Selina Stenberg (selina@cruit.no).

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen