Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Markedskoordinator med designkompetanse søkes til Brandr!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom markedsføring og webdesign? Trives du med korte beslutningslinjer og en fleksibel hverdag? Da er det kanskje deg vi ser etter.

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Brandr ser vi nå etter deres nye markedskoordinator. Brandr jobber kontinuerlig for å være best på kundereisen som i stadig større grad digitaliseres. De ønsker nå å styrke denne satsningen ytterligere og søker derfor deg med stor interesse for markedsføring og webdesign.

Det bærer fortsatt preg av å være en start-up og i Brandr vil du møte korte beslutningslinjer og fleksible dager. Basen vil være på deres kontor i Nydalen i Oslo, men man vil få fleksibilitet og frihet til å jobbe fra hvor det måtte passe best. Dette er et sted med rom for å utfolde seg og komme med ideer. Samtidig er det også en trygg og forutsigbar arbeidsplass, med fire veldig engasjerte eiere som gjerne vil høre dine tanker. Din rolle som markedskoordinator vil være veldig avgjørende i Brandr sin digitale reise videre.

Arbeidsoppgaver

 • Utforme presentasjoner, endre bilder, enkle designjobber i Adobe.
 • Enkel utvikling og vedlikehold av nettsidentil Brandr i wordpress.
 • Ansvar for innhold og utsendelse av nyhetsbrev - mailchimp
 • Bistå i å utvikle innhold i SoMe-kanalene våre
 • Utforme visuell identitet på våre kunders produkter.
 • Salgssupport. Innhente priser og annen informasjon fra våre underleverandører.

Vi søker deg som

 • Gjerne har utdannelse og/eller erfaring innenfor markedsføring/design
 • Har et øye for det grafiske og interesse for webdesign
 • Gjerne har erfaring med woocommerce for utvikling av kampanjesider
 • Behersker Adobe-pakken godt

Som person er du en som selvstendig driver arbeidet ditt fremover. Du er initativrik og pitcher gjerne ideene dine til ledere og kollegaer. Du jobber stukturert og analytisk, og trives med å ta tak der det trengs.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, dette er et engasjement på 6 mnd gjennom Academic Work med mulighet for forlengelse/videre ansettelse.
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen blir tatt ned når vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Brandr Gruppen har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Brandr Gruppen ble etablert i 2013 av fire partnere som eier og driver selskapet. Brandr er en ledende leverandør av innovative og bærekraftige firmagaver og profileringsartikler til det norske b2b-markedet. Selskapet har hatt sunn økonomi siden oppstarten og omsatte i 2020 for 48 millioner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen