Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Systemutvikler til Retriever

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du utdanning og erfaring innen systemutvikling, og er på jakt etter nye utfordringer? Retriever søker en ny systemutvikler til deres team hvor man vil jobbe med en moderne teknologi-stack. Er dette noe for deg? Vi ser frem til å høre fra deg.

Informasjon om stillingen

Som systemutvikler hos Retriever vil du jobbe i Application & Data med ett team på 15 stykker, som er delt inn i UX og Backend. Hos Retriever er det fokus på in-house utvikling, med en ung gjeng hvor flere har startet sin karriere etter endt utdanning.

Med fokus på eierskap til egen kode, og mål om fullføring av prosjekter skiller Retriever seg ut i bransjen ved å levere produkter på high-end nivå.

Nettstedene og tjenestene til Retriever produseres internt, og du vil være med på å utforme og implementere deres forretningskritiske systemer. Du vil bli et bidrag til UX & Applications avdelingen som innehar bred kompetanse innen frontend og backend. Sammen med UX og produkteier vil det utarbeides smidige løsninger for effektive leveranser av high-end produkter.

Mer spesifikt jobber man blant annet med å utvikle algoritmer og løsninger som viser korrelasjon mellom hva det prates om i sosiale medier og tradisjonelle medier.

Retriever tilbyr deg:

Selskap med stor teknisk kompetanse med ambisiøse målsetninger.
In-house utvikling
Kontinuerlig faglige oppdateringer, med konferanser i både inn- og utland
Moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum

Vi søker deg som

  • Har relevant utdanning på bachelornivå eller høyere (master er en fordel)
  • Har minimum 2 års relevant arbeidserfaring
  • Erfaring med Java og Spring-boot
  • Fordel med erfaring innenfor øvrig tekologi-stack: Junit, Lombok, MySql/MariaDB, Postgress, ElastichSearch, AWS -> Lambdas, ECS, SQS ++, NodeJS, Swagger eller CI builds
  • Erfaring med SCRUM

Vi ser etter deg som har et brennende engasjement for faget, med evne til å jobbe både selvstendig og i team. Du har god gjennomføringsevne, og trives godt i ett miljø som er i utvikling!

Annet:

  • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
  • Stillingsomfang: 100%
  • Lokasjon: Langkaia 1, 0101 Oslo


Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, og alle spørsmål i tilknytning stillingen henvises dit. Ved ansettelse vil du bli fast ansatt hos Retriever.

Informasjon om bedriften

Retriever eies av NTB og TT, og har rundt 180 medarbeidere. Med kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København og Helsinki er Retriever ledende leverandør av medieovervåkning, medieanalyse, forretningsinformasjon og mediearkiv.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen