Vil du bli en del av et verdensledende selskap? Saint-Gobain Nordic A/S søker supportmedarbeider!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra IT-support og ønsker å jobbe i et globalt selskap? Saint-Gobain Nordic A/S utvider nå sitt support-team i Oslo og er på jakt etter deg som ønsker en fast stilling innen intern support for brukere lokalisert på de ulike arbeidsplassene i regionen.

Informasjon om stillingen

I rollen som IT-supportmedarbeider vil du være en del av et team som jobber sammen for å yte god service, og for å finne raske og gode løsninger for sluttbrukerne. Sammen med det nordiske teamet vil du ha ansvaret for både brukerstøtte, drift og vedlikehold. Du vil bli en del av et team på 6 dyktige kolleger lokalisert på hovedkontoret i Oslo. Du kommer til å jobbe med support både remote per telefon og e-post, samt on-site ute hos brukerne. Arbeidsoppgavene innebærer blant annet feilsøking på hardware og software, support på printere og scannere, oppsett av utstyr og programvare, samt noe opplæring av brukerne.

Hvorfor jobbe i Saint-Gobain Nordic A/S?

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Svært gode utviklings- og karrieremuligheter, både nasjonalt og internasjonalt
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, både remote og on-site
 • Et verdensledende selskap med gode rutiner og systemer
 • Tilgang til kantine på kontoret
 • Tilgang til firmahytter

Ta en titt på filmen under for et innblikk i en av de interne selskapene vi supporterer, og hvordan de jobber for en mer miljøvennlig verden!

Vi søker deg som

 • Har IT/IKT-bakgrunn med god teknisk forståelse
 • Har tidligere erfaring fra teknisk support
 • Har erfaring med Microsofts produkter (Office 365, AD)
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter, både i norsk og engelsk
 • Har førerkort klasse B
 • Erfaring med ServiceNow vil telle positivt

Vi ser etter deg som er moden og utholdende, som evner å opprettholde fokus på arbeidet til oppgaven er gjennomført. Det er i tillegg viktig at du er serviceorientert og samarbeidsvillig i møte med brukerne i de ulike kanalene, samt i samarbeid sammen med dine kolleger.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse hos Saint-Gobain Nordic A/S
 • Plassering: Sandstuveien 68, 0680 Oslo, men vi kommer til å flytte inn i nye lokaler i samme radius

Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Saint-Gobain Nordic A/S. Du vil bli ansatt i Saint-Gobain Nordic A/S. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Saint-Gobain Nordic A/S er en verdensledende virksomhet, som i dag omfatter produksjon og distribusjon av blant annet tekniske konstruksjonsmaterialer, byggevarer, spesialprodukter og bilglass. Vi har et kontinuerlig fokus på innovasjon, bærekraftig konstruksjon, ressurseffektivitet og miljøvennlige løsninger, og er opptatt av å implementere dette i produktene de tilbyr. Vår visjon «Making the world a better home» reflekterer vår ambisjon om en mer bærekraftig verden å leve i.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen