Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du et karriereskifte? Få kompetansen du trenger for å bli Data Engineer hos Accenture på 12 uker gjennom AW Academy!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for teknologi og data, men mangler riktig utdannelse eller erfaring for å komme deg dit du vil? Vi kan hjelpe deg! AW Academy gir deg nå muligheten til å bli Data Engineer på 12 uker, med garantert ansettelse hos Accenture etter fullført utdannelse!

Informasjon om stillingen

Det finnes enorme mengder data og informasjon tilgjengelig til enhver tid, men vet man ikke hvordan anvende og benytte seg av denne informasjonen har den ingen verdi. Data Engineering er essensielt for å kunne håndtere store mengder data og tall på en fornuftig og effektiv måte. I rollen som Data Engineer vil du få muligheten til å jobbe med varierte og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. Du vil bli en del av Applied Intelligence avdelingen til Accenture. AI avdelingen i Norge er lokalisert i Oslo og Stavanger. Avdelingen består av rundt 40 personer med ulik erfaring og bakgrunn, som inkluderer blant annet statistikk, ingeniørfag, datavitenskap, maskinlæring, og andre kvantitative retninger. AI avdelingen er delt inn i fire underavdelinger, nemlig Strategy, Data Science & Machine Learning, Applied Intelligence & Data Engineering Architecture og til slutt Document and Insight. Du vil bli en del av et mangfoldig team med flere ulike bakgrunner og nasjonaliteter, og nesten halvparten av dine fremtidige kolleger i dette teamet er kvinner.

Hva vil du jobbe med?

Arbeidsoppgavene dine som dataingeniør i Accenture varierer avhengig av hvilken underavdeling i AI teamet du starter å jobbe i, men kan blant annet bestå av:

 • Prosjektarbeid
 • Programmering i eksempelvis SQL, Power BI og Python
 • Teknisk arkitektur
 • Applied Intelligence
 • Analysering
 • Strategiarbeid
 • Sertifisering
 • Visualiseringsløsninger

Hvorfor jobbe som dataingenør hos Accenture?

Etterspørselen etter Data Engineers er stor og økende. Bruk av data har de siste årene utviklet seg til et satsingsområde for bedrifter i alle industrier. Mer data samles og lagres enn noen gang før, men data i seg selv er verdiløs med mindre den tas i bruk. Her spiller Data Engineers og analytikere en helt sentral rolle; Data Engineers er utviklere med spisskompetanse innen dataprosessering, analyse og kunstig intelligens.

Ved å analysere informasjon kan de forklare hvordan og hvorfor ting skjer, og hjelpe organisasjoner med å bruke informasjonen – om formålet er vekst for virksomheten, automatisering av manuelle og tidkrevende prosesser, utvikling av helsetjenester eller å forhindre trafikkulykker.

Du vil få god opplæring som innebærer forretningsinnsikt, samt teknisk og profesjonell kompetanseheving. Du får muligheten til å jobbe med ulike spennende prosjekter i samarbeid med kunder som opererer i forskjellig e bransjer, deriblant finans, helse, IT, forsikring og bank. Eksempler på bedrifter du kan få muligheten til å samarbeide med er blant annet Aker BP, Cognite, Telecom, Telia, Telenor og KLP. Du vil blant annet få jobbe i større programmer hvor du skal lage datarørledninger, sette sammen datakilder, og få nyttiggjort dataen på best mulig måte.

Ikke minst vil du ha svært gode utviklingsmuligheter i Accenture. Du vil få muligheten til å delta på en rekke formelle og uformelle opplæringsprogram for å raskere bygge spesialiserte ferdigheter. Du vil bli kastet ut på dypt vann, og få muligheten til å jobbe med flere spennende prosjekter som du skal drive fremover. Du vil derimot alltid ha et kompetent team rundt deg som ønsker at du skal lykkes, og som du kan samarbeide og sparre med.

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning, minimum bachelor
 • Kan vise til gode akademiske resultater
 • Har bestått samtlige innledende tester
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Har en tydelig interesse og motivasjon for å jobbe med IT og programmering
 • Har en sterk motivasjon for å delta i et krevende og intensivt utdanningsprogram, som igjen fører til fast ansettelse


Som person er du forretningsorientert og samarbeidsvillig, da stillingen innebærer en del kommunikasjon med kolleger og kunder, og det er viktig at du enkelt tilpasser deg ulike team og personligheter. Samtidig er du løsningsorientert og fleksibel da det er viktig å se alternative metoder og ta ansvar for å drive egne oppgaver fremover. Du trenger ingen tidligere arbeidserfaring innen IT, men du må ha de rette evnene, personlige egenskapene og engasjementet til å gjennomføre et karriereskifte. Rekrutteringsprosessen starter derfor med utvelgelsestestene som avdekker om du har det som kreves.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 22.11.21, og gjennomføres digitalt. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag fra klokken 08.30-16.30. Gjennom AW Academy tilbyr vi en valgfri lån- og stipendordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Mer informasjon om dette vil komme senere I rekrutteringsprosessen.

Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 21.10.21
 • Individuelle forstudier: 22.10.21-21.11.21, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Programstart og utdanningsperiode: 22.11.21-25.02.21
 • Selvstudier: Uke 51 og 52 (20.12.21-02.01.21)
 • Første arbeidsdag hos kunde: 28.02.21


Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en avklaringssamtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene kan fylles opp fortløpende.

Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene” til høyre på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene løpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag! Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale.

Om Accenture

Accenture løser utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør de med entusiasme, kunnskap, innsikt og teknologi. Accenture har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir de en verden av erfaringer å høste av. Selskapet holder seg alltid i forkant; de skaper endringer over alt. Accenture har i dag 40% kvinneandel blant sine 1000 ansatte, fordelt på 38 nasjonaliteter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen