Erfaring fra anbudsprosesser innen AV og IT-utstyr og vil være med å videreutvikle et nytt team?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Ski
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du strategisk forretningsforståelse og evnen til å jobbe med flere komplekse oppgaver samtidig? Er du en som tar et sterkt eierskap og innehar god gjennomføringsevne? Datarekvisita Norge AS søker en spesialist for vår anbudsavdeling!

Informasjon om stillingen

Maske Gruppen skal forsterke sin Anbudsavdeling med en Prosjektleder for sitt heleide søsterselskap Datarekvisita Norge as. og søker deg med erfaring av anbudsbesvarelser i dette markedssegmentet. Datarekvisita Norge AS er en ledende leverandør til det norske B2B og offentlige marked innen hardware, datarekvisita, skjermløsninger, AV-løsninger og møteroms utstyr. Noen av våre prosjekter er eksempelvis leveranse av infoskjermer, møterom og AV-løsninger til hele Oslo Airport Gardemoen, samt til alle departementene i Norge. I tillegg har vi både lokale og nasjonale rammeavtaler, blant annet til Sykehusene i Norge. Vi holder til på Vinterbro rett utenfor Oslo.

Vi har et energisk og svært omgjengelig arbeidsmiljø, med høy faglig kompetanse. For å passe inn ser vi etter deg som har en sterk vinnervilje, ønske om en bratt læringskurve, og gode samarbeidsevner. For å lykkes i rollen og med å forsterke Datarekvisita Norge sin markedsposisjon, vil du være en nøkkelperson i utarbeidelsen av konkurransedyktige anbudsbesvarelser. Du vil inngå i et anbudsteam med 10 unge og sosiale kollegaer, og anbudene utarbeides i samarbeid med disse samt øvrig organisasjon.

Du blir tilbudt

 • Å bli en del av Norges dyktigste anbudsteam
 • Spennende utfordriner og svært gode faglige utviklingsmuligheter
 • Et engasjert og godt arbeidsmiljø

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektledelse og gjennomføring av anbudsbesvarelser på lokale og nasjonale anbud både i offentlig og privat sektor
 • Kommunisere og samarbeide strategisk med nøkkelpersoner, internt og eksternt
 • Implementering av nye kontrakter internt
 • Posisjonering mot strategisk utvalgte anbud, sammen med vår salgsavdeling

Vi søker deg som

 • Erfaring fra arbeid med offentlige og private anbud i dette markedssegmentet
 • Erfaring med HW og AV-løsninger
 • Kandidater med særlig bransjekunnskap uten erfaring med anbudsprosesser, vil også være aktuelle
 • Har høyere utdannelse innen økonomi, logistikk eller andre liknende retninger
 • God kompetanse innen Excel
 • Gode ferdigheter i norsk, muntlig og skriftlig


Som person er du:

 • Resultatorientert
 • Strukturert
 • Løsningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarlig, men med hensyn til oppsigelsestid
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Datarekvisita Norge AS
 • Plassering: Ski/Vinterbro
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Maske Gruppen AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Datarekvisita Norge AS er en norskeid kompetanseleverandør innenfor datarekvisita, AV og IT-utstyr. Selskapet markedsfører et komplett sortiment av kvalitetsprodukter innenfor data- og kontorrekvisita, hardware og software. Selskapet legger stor vekt på å være en preferert serviceleverandør med kompetanse, dyktige konsulenter, rask levering og ikke minst konkurransedyktige betingelser. Datarekvisita Norge AS er en av Norges ledende leverandører av kontor- og datautstyr til det norske bedriftsmarkedet. Datarekvisita Norge AS fører produkter fra alle kjente merkevarer og har et produktspekter som omfatter kontor- og datarekvisita, møteromsinstallasjoner og IT-utstyr. Datarekvisita Norge AS er en landsdekkende leverandør med alle de fordeler dette innebærer for våre kunder. Selskapet har hovedkontor på Vinterbro syd for Oslo, og eies av Maske Gruppen AS som er en av Norges ledende grossister innenfor forbruksmateriell til kontoret.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen