Inmeta Management Consulting søker etter ny Programleder

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å bygge opp Norges ledende miljø innen Program- og Prosjektledelse, bør dette være noe for deg. Vi har svært solide eiere, med stor investeringsvilje. Her vil du få jobbe med store norske private og offentlig eide selskaper, og være en sentral aktør i deres digitaliserings- og moderniseringsreise de neste årene.
Hos oss vil du få store påvirkningsmuligheter, og jobbe sammen med et spisset og meget erfarent Programledermiljø.

Vi søker deg som har fått erfaring som Programleder, og ønsker å fortsette den utviklingen.

Minimumskvalifikasjoner og personlige egenskaper:
 

 • Mastergrad i relevante fagområder. Fortrinnsvis en IT-utdannelse, samt en MBA/Business-grad
 • Minimum 10 års arbeidserfaring, med minst 5 års rådgivererfaring  
 • Domeneerfaring fra privat og offentlig sektor
 • Fordel med sertifisering innen program- eller prosjektledelse, MSP eller tilsvarende
 • Genuin relasjonsbygger som skaper resultater i samspill med kolleger og kunder
 • Systematisk og strukturert


Vi tilbyr: 

 • Et selskap med ambisjoner og sterkt fokus på å realisere endrings- og forbedringsinitiativ og skape verdi for våre kunder
 • En sentral rolle i å bygge opp et nytt Management Consulting selskap i tett samarbeid med Inmeta og Crayon
 • Et teambasert arbeidsmiljø med faglige dyktige og engasjerte kolleger, fokusert på kompetansedeling og kontinuerlig utvikling


Praktisk informasjon: 

 • Lokasjon: Nydalen, Oslo, Norge 
 • Ønsket oppstart: Snarest eller etter avtale 
 • Søknader behandles fortløpende 
 • Det er et absolutt krav at man behersker det norske språket, både muntlig og skriftlig 

Stillingen innebærer en fleksibel arbeidssituasjon og noe reisevirksomhet kan, under normale forhold, påregnes. Vårt arbeidsspråk er norsk, men det kan være nødvendig med kundedialog på engelsk.


Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller rekrutteringsassistent Polina Hermandsen på tlf: 93 80 74 57/e-post: polina.hermandsen@capus.no /
Partner i IMC Jan Waage på tlf: 90 13 96 30, eller Managing Partner Geir Andreassen på tlf: 90 19 17 34

Vi ber om at søknaden, CV og vitnemål fra høyere utdannelse lastes opp på Capus sine hjemmesider via «Søk på stillingen»-knappen. Søknadene vil bli behandlet iht gjeldende regler og behandles konfidensielt.
 

Om arbeidsgiveren

Inmeta Management Consulting (IMC) er en ny satsning innenfor Inmeta, som er en del av Crayon Group. IMC skal være kundenes foretrukne innovasjonspartner, og best på digital forretningsutvikling og virksomhetsforbedring. IMC skaper verdi gjennom å kombinere bransjeinnsikt med digital teknologikunnskap, og forretnings- og organisasjonsforståelse. IMC har en kundesentrisk tilnærming, med fokus på å realisere endrings- og forbedringsinitiativ for våre kunder gjennom å utnytte den sterke posisjonen til Inmeta innenfor datainnsikt og BI, design og webtjenester, system- og skyutvikling, AI og maskinlæring, og digital samhandling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen