Vil du arbeide med utvikling av integrasjoner for vår skybaserte løsning?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Sandvika, Akershus
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Nå trenger vi en dyktig utvikler!

Vi søker en dyktig utvikler som skal arbeide med utvikling av integrasjoner mellom vår skybaserte løsning for virksomhetsstyring og ulike ERP og fagsystemer. Løsningen driftes på Microsoft Azure og bruker en rekke Azure-tjenester.


Du vil også  få en sentral rolle i forhold til integrasjonsarkitektur i vårt team for drift og integrasjon. Her vil du bidra til at Framsikt fortsetter å ligge i forkant i å utnytte den siste Azure-teknologien og mulighetene som ligger i skyen. 


Vi søker deg som har disse kvalifikasjonene:

 • Utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå, fortrinnsvis innen IT-relaterte fag.*)
 • Vi tror du bør ha minimum 3 års erfaring som utvikler, hvor du har hatt hovedfokus på C#/.NET Core, SQL, smidig utvikling samt å skrive enhetstester.
 • Du har erfaring med utvikling av integrasjoner basert på web service/REST, og gjerne erfaring med ulike typer autentiseringsmekanismer som for eksempel OAuth og OpenIdConnect.
 • Du har gjerne erfaring med utvikling basert på skyplattformen Azure og bruk av tjenester og teknologier i denne som for eksempel Azure Service Bus, Azure Web Apps, Azure Storage, Azure SQL, Azure DevOps
 • Ønske om å holde deg oppdatert på teknologiske trender, metoder og verktøy


*)* Lang og/eller relevant arbeidserfaring kan kompensere for kravet om formell utdannelse. 


Vi legger vekt på at du har disse personlige egenskapene:

 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Liker å drive igjennom endringer og oppnå resultater
 • Holder deg faglig oppdatert på eget initiativ
 • Er nysgjerrig på nye trender og har evne til å kunne formidle dette
 • Klarer å tenke langsiktig i en operativ hverdag
 • Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!


Framsikt forvalter virksomhetskritisk informasjon for norske kommuner og dette stiller krav til kandidat om tilfredsstillende sikkerhetsklarering for å kunne jobbe overfor norsk offentlig virksomhet.


Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, lærings- og utviklingsmuligheter innen IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer som vil være attraktivt i mange bedrifter og bransjer.


Arbeidssted:

Arbeidssted kan være ved vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen eller ved et av våre kontor i Sandvika, Lillehammer eller Bodø. Vi har jobbet og samhandlet digitalt siden oppstart av selskapet og er 1 team uavhengig av lokasjon. 


Noe reisevirksomhet til kontoret vårt i Bangalore må påregnes post-korona samt til kontoret i Bø i Vesterålen om Sandvika blir daglig arbeidssted.


I Vesterålen får du rike muligheter til å nyte friluftsliv på havet, til sykkel, på randonee eller på fjelltur.

Framsikt AS
Vår SaaS løsning Framsikt har på få år blitt markedsleder for kommunal virksomhetsstyring. Verktøyet er et avansert multi-tenant forretningssystem som brukes av 160 kommuner og har mer enn 10.000 brukere. I 2020 vokste både brukertrafikk og omsetning med mer enn 40%. Framsikt omsatte for 51,8 millioner i 2020 og sikter mot å passere 100 millioner i omsetning i 2022. 

Verktøyet utvikles i tett partnerskap med innovative norske kommuner. Framsikt har 60 ansatte fordelt på Bø i Vesterålen, Sandvika, Lillehammer og Bangalore i India. Vi er også i ferd med å etablere kontor i Bodø. Framsikt har et tett partnerskap med Microsoft (Gold Partner), Visma og KPMG. 

Framsikt er eid 50,1% av Visma og inngår i en rekke faglige nettverk for produktutvikling, arkitektur og it-sikkerhet i Visma konsernet.

Flere kunder bygger en omfattende digital virksomhetsstyring på våre produkter, og dette stiller stadig nye krav til god arkitektur og robuste integrasjoner. En av våre nyeste kunder, Oslo kommune, vil være Norges så langt største Azure-baserte leveranse.

Våre løsninger er i dag integrert med ERP systemer, IDM og andre løsninger. Vi opplever stor etterspørsel etter integrasjoner fra våre kunder, og etterspørselen vil bare øke i årene framover. Vi ser for oss både å utvikle omfattende støtte for API baserte tilknytning til andre systemer, samt utnytte mulighetene som ligger i robotisering og kunstig intelligens.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen