Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Student Worker søkes til Siemens

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med sharepoint? Er du student innen kommunikasjon, digitale medier/design, og ønsker verdifull erfaring ved siden av studiene i en internasjonal bedrift? Da er det akkurat deg vi ser etter!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Siemens ser vi nå etter deres nye student worker innenfor kommunikasjon og digitale medier. HR-avdelingen skal utvikle og ferdigstille sin digitale informasjonsplattform og trenger deg med erfaring fra arbeid med Sharepoint med på laget. Dette er en prosjektstilling på 6 mnd, med mulighet for forlengelse.

I rollen som student worker vil du jobbe tett med kolleager innen HR, IT og kommunikasjon, og det er en ypperlig mulighet for deg som bil bygge erfaring. Dette er en 20% stilling med mulighet for å jobbe mer ved behov.

Hvorfor jobbe i Siemens?

 • Miljø preget av innovasjon, samarbeid og faglig dyktighet
 • Verdens største leverandør av bærekraftige løsninger
 • Innsikt i en høykompetanse-bedrift med digitalisering som satsningsområde.
 • Spennende utfordringer og verdifull erfaring for studenter

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle og ferdigstille HRs digitale informasjonsplattform i Sharepoint
 • Systematisering og strukturering av HR informasjon fra eksisterende søkemotor, herunder digitale design og layout.
 • Andre administrative oppgaver

Vi søker deg som

 • Er student innenfor kommunikasjon, digitale medier eller design
 • Har god erfaring med Sharepoint 365
 • Har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk


Som person tar du ansvar og trives med å selvstendig sikre fremdrift i egne oppgaver. Du er nytenkende og har gode samarbeidsevner.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale.
 • Arbeidssted: Oslo. Kombinasjon av hjemmekontor og jobb fra Siemens hovedkontor på Linderud.
 • Arbeidsomfang: Deltid, 20%. Dette er et engasjement hos Siemens på 6 mnd, med mulighet for forlengelse.
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen blir tatt ned når vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Siemens har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Med over 170.000 medarbeidere i over 200 land jobber Siemens med å løse fremtidens utfordringer gjennom elektrifisering, automatisering og digitalisering. Vi er verdens største leverandør av bærekraftige løsninger, og har i mer enn 170 år har utviklet høyteknologiske og innovative løsninger for industri, olje og gass, kraftforsyning, byer og infrastruktur. Den norske virksomheten til Siemens har cirka 600 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 1,7 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo. Siemens er en totalleverandør av løsninger innen elektro, automatisering og digitalisering til landbasert industri, og en ledende leverandør innen produkter, systemer og tjenester innen transmisjon og distribusjon av elektrisk kraft og toppmoderne byggteknologi. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger som hjelper de å vokse, samtidig som vi skaper smarte energieffektive løsninger og bidrar til økt produktivitet hos våre kunder. Vi bidrar gjennom hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen