IST søker ny fullstack-utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du at din kode skal gjøre en forskjell i menneskers liv? IST ser etter deg som er sulten på å lære og som vil bli en del av et team som har fokus på å spille på lag.

Informasjon om stillingen

Academic Work søker på vegne av vår samarbeidspartner etter en utvikler til IST – en anerkjent bedrift som i over 35 år har hjulpet mennesker og organisasjoner med å utvikles, både nå og i fremtiden. IST gir deg mulighet til å bli en del av et miljø som er preget av å gjøre en forskjell i samfunnet. For å fortsette å gjøre en viktig forskjell for skoler og barnehager trenger de nå en utvikler som ønsker å skape funksjoner som gjør menneskers hverdag enklere. Det betyr at du vil få stor påvirkningskraft i å forme veien videre, med stor endringsvilje og korte beslutningsveier.

Hvorfor IST?

Fleksibel arbeidstid
Stor påvirkingskraft
Frihet under ansvar
Mulighet til å styre teknologivalgene
Frihet til å styre din arbeidshverdag og arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver

Som utvikler får du frihet under ansvar og mulighet til å forme din egen rolle. Du vil bli en del av et tverfaglig team på 5-6 utviklere og du vil være delaktig i hele utviklingsløpet fra løsningsdesign til leveranse. Prosjektene varierer i både karakter og størrelse, men de har samme fokus - å bygge noen av de viktigste samfunnsrettede systemene i Norge. Din kode vil komme til å gjøre en forskjell i menneskers liv.

I din første tid vil «learning by doing» være meget sentralt og du vil raskt få mye ansvar og bli involvert i prosjektene du skal jobbe med. Du vil også få god støtte fra erfarne utviklere. Hva du vil skape er det bare du som setter begrensningene for!

Vi søker deg som

Er genuint opptatt av å heve kvaliteten på din egen kode hver eneste dag og har over middels interesse for teknologi, utvikling og håndtverket dette fører med seg. Vi ser etter både nyutdannede og deg som husker da Altavista var den beste søkemotoren. Vi mener bestemt at vi får de beste resultatene av å la kompetente og nysgjerrige mennesker sitte sammen og ha ansvaret for en leveranse fra start til slutt.

Det er fint om du også

 • Har fullført studier innen IT
 • Har et solid engasjement for IT og kan vise til prosjekter innen Java
 • Har kompetanse innen Java
 • Har et ønske om å videreutvikle dine kunnskaper innen Spring framework
 • Kan Javascript, HTML og CSS
 • Snakker og skriver norsk og engelsk, dette på bakgrunn av norske kollegaer og kunder

Som person er du

 • Løsningsorientert
 • Initiativrik
 • Samarbeidsvillig


Høres dette spennende ut? Om du føler at du kan bidra på et område, men ikke matcher fullt på kvalifikasjonene, vil vi uansett vurdere alle sterke kandidater – både senior og juniorprofiler. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål eller vil sparre litt - så kan du få svar på alt det vi glemte, eller ikke fikk plass til i denne stillingsannonsen. Vi ser frem til å høre fra deg!

Annen informasjon

 • Oppstart: Sommeren 2021, etter avtale
 • Arbeidsomfang: Bemanning 6 måneder, heltid 08:00 – 16:00
 • Plassering: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med IST. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

IST er Skandinavias ledende edtechselskap! I over 35 år har vi gjort hverdagen enklere for elever, lærere, foresatte og skoleledere. Halvparten av de som jobber der har en bakgrunn som pedagog eller skoleleder, noe som gjør at vi forstår virksomheten. Sammen sørger de for at alle får de beste muligheter til å lære seg mer. De har over 5 millioner brukere. 400 medarbeidere og 9 kontor. Fra Boden nord i Sverige, via Lindesnes i Norge, til Schmalkalden i sentrale Tyskland.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen