Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Maestro søker etter sin nye Compliance Officer

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Maestro Soft er et veldrevet selskap som gir riktig vedkommende store muligheter for både faglig og personlig utvikling. Selskapet holder til i fine lokaler i Karenslyst allé på Skøyen i Oslo. Arbeidsmiljøet er trivelig og uformelt, det er tilbud om fellestrening i arbeidstiden og konkurransedyktige betingelser.
 
Vi arbeider aktivt med kvalitet, informasjonssikkerhet og personvern med fokus på at våre tjenester leveres i samsvar med ulike lovkrav i Norge og innen EØS. Vi ønsker derfor å styrke vårt GRC-team med en «Compliance Officer». 

Det er en spennende tid å bli med Maestro når vi fortsetter den raske veksten med dedikerte kolleger. Du vil bistå ledelsen og ansatte med å sikre etterlevelse av aktuelle rammeverk for levering av programvare og elektroniske tillitstjenester.

Hovedoppgaver:

 • Inngå i GRC-teamet med oppfølging av rammeverk og styrende dokumenter
 • Arbeide med styringssystem for informasjonssikkerhet
 • Delta i sertifiseringsprosjekter
 • Vedlikehold av kundeavtaler, avtalevilkår og databehandleravtaler
 • Besvare interne og eksterne spørsmål knyttet til Compliance


Kvalifikasjoner:

 • Juridisk utdannelse på master eller bachelornivå
 • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring
 • Erfaring med arbeid innen Governance, Risk & Compliance (GRC)
 • Fordel med kjennskap til styringssystemer for informasjonssikkerhet
 • Fordel med kjennskap til forordning om elektroniske tillitstjenester (eIDAS)
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk


Egenskaper:

 • Nøyaktig, Strukturert og Analytisk
 • Foretar selvstendige vurderinger
 • Samarbeidsorientert


Kjenner du at stillingsbeskrivelsen er riktig for deg, skriv en kortfattet søknad med fokus på motivasjon og relevant erfaring i dag.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved partner Johannes Westersø tlf. 95 17 91 69 eller Rådgiver Anders Kihle på tlf. 97 76 78 16.
Søknader vil bli behandlet fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Maestro utvikler programvare og nettjenester innen revisjon, regnskap og elektroniske tillitstjenester. Maestro har fokus på kvalitet, fleksibilitet og brukervennlighet, og vårt mål er å tilby produkter og løsninger av høy kvalitet som også er brukervennlige og effektive for profesjonelle og vanlige brukere.

Maestro ble etablert i 1988 og har opparbeidet seg en ledende markedsposisjon innen sine segmenter. Kundelisten spenner fra de største revisjons- og regnskapskjedene og ned til små enkeltbedrifter. Selskapet har en solid økonomi med god vekst som skaper rom både for innovasjon og videreutvikling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen