Sportradar søker Javautviklere til fremtidens løsninger i krysningspunktet sports- media og bettingindustrien

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I Sportradar er vi opptatt av kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere. Vi jobber innenfor det nyeste av teknologi og programvareutvikling og leverer fremtidens løsninger! Vi søker nå en javautvikler som skal være med å styrke vårt team i et voksende marked!

Informasjon om stillingen

Som Javautvikler vil du delta i å utvikle kjernesystemene til Sportradars tjenester. Du vil som javautvikler hos oss ta del i vårt backend-team som omfatter løsninger innen innsamling og aggregering av data, generering av sannsynligheter, levering av data til kunder og avansert overvåkning av våre tjenester.

Hos Sportradar vil du kunne delta i systemarkitekturens design, utvikling, integreringstesting og validering. Du får stor grad av frihet og ansvar med støtte fra våre mest erfarne utviklere og systemarkitekter. Vårt miljø beskrives som inspirerende, og du får frie tøyler til å være kreativ og vil i stor grad styre din egen hverdag.

Les videre for å få vite mer om arbeidsoppgaver, og våre krav til deg!

Vi tilbyr

Tilpasset opplæringsplan
Kontinuerlig e-learning for å opprettholde og utvikle kompetansenivået
Jobbe med state-of-the-art utstyr for å løse våre teknologiske utfordringer
To timer i uken hvor du kan drive med dine egne prosjekter
Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø med mange sosiale aktiviteter som: dart- og bordtennisturnering, ski- og løpeturer, eller hackathons, hjemmebrygging og dataspill!

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling av løsninger på ulike plattformer og teknologier
 • Opprettholde eksisterende Java-programmer, i tillegg til feilsøking og utvikling av nye funksjoner
 • Implementering av tekniske spesifikasjoner

Vi søker deg som

 • Har høyere grad innenfor programvareutvikling eller annen relevant utdannelse
 • Har god kjennskap til objektorientert utvikling (Java)
 • Har en brennende interesse for moderne Software-utvikling


Teknologier og verktøy vi bruker er f.eks. Java, Kotlin, GraphQL, AWS, Kubernetes, MySQL, Machine Learning og Jira, men alt dette behøver du ikke kunne. Vi jobber nemlig med kontinuerlig utvikling av våre ansattes kompetanse!

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Snarest.
 • Oppstart: Fleksibelt, etter avtale
 • Omfang: Heltid, fast
 • Arbeidssted: Schweigaards gate 10, 0185 Oslo
 • Arbeidstid: 08:00-16:00, kjernetid fra 09:00-15:00


Denne rekrutteringsprosessen er utført i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Rudi Riis i Academic Work for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Sportradar har en unik posisjon i sports, media- og betting industrien. Fra starten på NTNU i år 2000, har vi vokst til verdens ledende leverandør av sportsdata og digitalt innhold til media, forbund og spillselskap. Vi lever av å skape glede ved å distribuere idrettsprestasjoner i sanntid.

I Norge er vi mer enn 160 utviklere og annet teknisk personell. Vi har ansatte fra mer enn 20 forskjellige land og samarbeider tett med andre kontorer i Europa, Asia og USA.

Vi har moderne lokaler sentralt i Trondheim og Oslo, og har også lagt til rette for hjemmekontor når det er hensiktsmessig.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen