Innholdsprodusent søkes til Futurehome!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du kreativ og har tro på at godt innhold er nøkkelen til suksess? Er du i tillegg initiativtakende og ønsker å være en del av smarthus-revolusjonen? Da kan det være deg vi leter etter!

Informasjon om stillingen

Futurehome jobber med utvikling av smarthusløsninger. Med velutviklede løsninger som fungerer som et sentralisert system i hjemmet, hjelper de kundene med å øke komforten og tryggheten i hjemmene sine, i tillegg til å spare tid, penger og bevare miljøet.

Som Innholdsprodusent vil du bli en del av det allerede etablerte salgs- og markedsteamet på totalt syv personer. Teamet jobber tett med produktteamet, og sammen med de ser de på hvordan produktet og tjenesten skal utvikles for fremtiden. Teamet du blir en del av jobber også tett med eksterne strategiske partnere knyttet til hvordan de skal markedsføre Futurehome som løsning, gjennom å skape markedsmateriell eller konkrete kampanjer. I tillegg jobber de med å skape innhold og materiell på egne plattformer, og det er nettopp her de ønsker mer fokus. Selve stillingen vil derfor ha ansvaret for å forvalte og vedlikeholde nettside og presentere produktet og løsninger på en god måte gjennom tekst og video. Futurehome har tro på at en nøkkel for å lykkes er å skape innhold som skaper engasjement og forståelse hos kunden. Stillingen vil derfor være med på å påvirke Futurehome sin vekst og posisjon i markedet, og vil derfor ha avgjørende rolle i selskapet.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte og til tider krevende, og det forventes at du bidrar med ditt initiativ for å utvikle ansvarsområdet ditt. Eksempel på oppgaver kan være følgende:

 • Utarbeide og publisere innhold på sosiale medier
 • Lage produktbeskrivelser
 • Skrive blogginnlegg
 • Produsere film og foto som kan benyttes på sosiale medier o.l

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innen Kommunikasjon, Markedsføring, Media e.l
 • Er flink med tekst og innholdsproduksjon for multikanaler
 • Med fordel har erfaring med produksjon av video
 • Har kjennskap til bruk av sosiale medier, og trives med å skape engasjerende tekster
 • Med fordel har teknisk interesse eller interesse innen bolig, eiendom eller interiør
 • Har svært gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
 • Som trives i et internasjonalt miljø. Mange av våre ansatte er engelskspråklige, og du må trives i et miljø på tvers av landegrenser og med digitale møteplasser.


I Futurehome besitter de ansatte ulik og unik kunnskap for å kunne tilby de beste smarthusløsningene til sine kunder. Selskapet består av en gjeng dedikerte “futurister” som dekker et bredt spekter av kompetanse og som tar eierskap til hele kundereisen fra A til Å. Det viktigste er derfor hvem du er som person! Kjenner du derfor igjen i følgende personlige egenskaper tror vi du kommer til å passe inn i rollen:

 • Resultatorientert
 • Fleksibel
 • Gode kommunikasjonsegenskaper

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Søknadsfrist: Snarest. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Futurehome har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Futurehome AS er et norsk teknologiselskap som tilbyr løsninger for smartbygging og smarte hjem dom startet opp i 2013.Siden den tid har bedriften vokst til rundt 25 ansatte med kontorer i Stavanger, Oslo og Polen. Futurehome gir deg en mer tilkoblet, tryggere og smartere måte å leve på. Målet deres er å hjelpe huseiere å spare tid, penger og bekymringer, slik at de kan bruke energien der det betyr mest for dem.

Futurehomes visjon er å bli portalen til hjemmet i markeder det opererer innenfor. En visjon om å vinne teknologihjemmet, og være den viktige infrastrukturen for å muliggjøre en rekke nye merverditjenester innen sikkerhet, energi og velferd. Smarte hjemmemarkedet er fortsatt i en tidlig fase med mange forskjellige leverandører som fokuserer på forskjellige aspekter av hjemmet. Det er ganske vanskelig for forbrukeren å navigere i markedet. Futurehome posisjonerer seg som rådgiver for å hjelpe kundene sine med å navigere i markedet, med sin IoT-domenekunnskap og maskinvare-agnostiske tilnærming. Det viktigste skillet er det unike tilbudet for borettslag, nybygg og partnere, som muliggjør merverditjenester for huseieren.

Futurehomes viktigste styrker ligger i IoT-domenekunnskapen, teknologiplattformen, som den har utnyttet for å bygge opp langsiktige lisensavtaler. Futurehome har en høy dynamisk evne når det gjelder å skape nye produkter og tiltrekke seg nye strategiske partnerskap.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen