Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ansvar for etablering av AMK-tjenesten: utviklet i .NET core, skal kjøre på containere og orkestreres av Kubernetes

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.03.2021
Gå til søknadsskjema

Bakgrunn

Helseregionene har i dag hver sin lokale AMK-løsning, som driftes lokalt. De har behov for en ny og robust løsning for å håndtere AMK sine oppgaver i samfunnet. Dette innebærer blant annet 113-nødsamtaler, koordinering av ressurser (f.eks. ambulanse), samarbeid med andre (f.eks. nødetater, sykehus og legevakt). Det er ønskelig å levere en best mulig løsning for optimal håndtering av henvendelser er å hjelpe operatøren med tidskritisk medisinsk veiledning og forslag til tiltak basert på tilgjengelig informasjon om pasient, sted, forhold og situasjonen, i tillegg til ressursstyring. AMK-løsningen er samfunnskritisk, og det forventes at den fungerer til enhver tid.


AMK IKT er et interregionalt prosjekt i spesialisthelsetjenesten med Helseregionene som eiere. Prosjektet har gjennom et internasjonalt anbud anskaffet et nytt IKT-støttesystem som skal benyttes i alle landets AMK-sentraler, som skal gi bedret applikasjonsstøtte for operatørene. AMK IKT-prosjektet ledes av Helse Vest på vegne av Helseregionene.


I NHN er det etablert et mottaksprosjekt for å etablere drift av serverapplikasjonene for tjenestene AMK og GIS. I tillegg skal NHN ta en utvidet rolle som tjenesteintegrator for AMK IKT-tjenesten på tvers av tjenestens leverandører.


Bistanden

Prosjektets overordnede mål er å etablere nasjonal drift av AMK- og GIS-tjenestene hos NHN. Vi har nå behov for bistand fra en seniorkonsulent, ifbm. AMK-tjenesten. Rollen blir som «strømansvarlig», dvs. faglig/teknisk ansvarlig for et team med ansvar for etablering av AMK-tjenesten hos NHN. Teamet vil bestå av ansatte i NHN. AMK-tjenesten er utviklet i .NET core, skal kjøre på containere og orkestreres av Kubernetes. Miljøet vil kjøre i NHN sine egne datasentre og vil ha svært høyt oppetidskrav. Det forventes at konsulenten er operativ i tillegg til å lede teamet. Det forventes også at konsulenten bidrar i utarbeidelse av god dokumentasjon, iht. krav i Release-prosessen i NHN.


Mot slutten av perioden skal etableringsprosjektet overleveres til drift. Det forventes at konsulenten bidrar til kompetanseoverføring/opplæring av NHN sine driftsteknikere


Kompetanse og erfaring

  • Konsulentene skal være seniorkonsulenter med god forståelse for container-teknologi
  • Konsulentene skal ha gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper, beherske norsk språk godt og kunne formidle teknologi og arkitektur på en ikke-teknisk og folkelig måte
  • Konsulentene skal ha kompetanse og minimum 5 års relevant erfaring (min. 2 år med containere/Kubernetes)


Kompetanse og erfaring utover minstekrav

  • Erfaring fra etablering og drift av større løsninger på containere, ved hjelp av Kubernetes
  • Erfaring fra etablering og drift av løsninger med høye oppetidskrav (>99,9%)
  • Erfaring fra overlevering fra prosjekt til drift, herunder bla. dokumentasjon og kompetanseoverføring


Oppstart: Medio mars, etter avtale

Varighet: Ut året, med opsjon på 3+3 måneder

Arbeidssted: Remote

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen