Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Etablere en moderne og sikker IKT-infrastruktur

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.02.2021
Gå til søknadsskjema

Beskrivelse av oppdraget/bistanden

Digitalisering og nye innovative løsninger i Helse Sør-Øst forutsetter en solid IKT-infrastruktur. Program for standardisering og IKT-infrastrukturmodernisering (STIM) i Sykehuspartner HF skal bygge en felles regional plattform for Helse Sør-Øst. Videre skal programmet etablere en moderne og sikker IKT-infrastruktur som møter sykehusenes behov for digitalisering og innovasjon. Programmet har ca 270 medarbeidere og budsjett på halv milliard. For mer informasjon, se: https://sykehuspartner.no/ny-ikt-infrastruktur.


Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for å lede arkitekturfunksjonen i programmet
 • Ansvarlig for å sikre helhetlig arkitektur i programmet
 • Ansvarlig for at det blir utarbeidet arkitekturmålbilder og veikart innen alle infrastruktur domener som plattform, nettverk, arbeidsflate og telekom
 • Sikre at arkitekturmåbildene blir besluttet og etterlevd i prosjektene
 • Sikre at besluttet arkitektur etterleves prosjektene
 • Bidra til å sikre fremdrift for modernisering- og standardiseringsprosjektene i programmet
 • Bidra til å sikre god rolleforståelse i programmet, og mellom program og linje
 • Sikre et godt og tett samarbeid innen arkitektur på tvers av prosjekter, fagmiljøer og organisasjon
 • Rådgi og bistå programledelsen med å ta riktige valg slik at infrastrukturen blir fremtidsrettet og robust og ivaretar foretaksgruppens behov i mange år fremover
 • Rådgi og bistå programledelsen i utarbeidelse av beslutningsunderlag, leveranseplaner/avhengigheter, samt utnyttelse av leverandøravtaler.


Erfaring og kompetanse


Må-ha-kompetanse og erfaring:

 • Erfaren senior arkitekt med erfaring som lead arkitekt i store komplekse program og prosjekter
 • Relevant arbeidserfaring som arkitekt innenfor ett eller flere av infrastrukturdomener som plattform, sky, nettverk, arbeidsflate, telekom
 • Minimum 8 års erfaring som arkitekt


Ønsket kompetanse (personlige egenskaper erfaring/kompetanse til valgt konsulent):

 • Høy grad av faglig integritet
 • Proaktiv, løsningsorientert og strukturert
 • Ha et sterkt leveransefokus
 • Evne til å (faglig) lede kompetente medarbeidere i en stor og kompleks organisasjon
 • Meget god skriftlig og muntlig framstillingsevne
 • TOGAF sertifisert
 • Erfaring med bruk av arkitekturmodellering som fx Archimate 


Oppstart: 01.03.2021

Varighet: 31.10.2021

Arbeidssted: Oslo

Omfang: 100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen