Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Fortum søker Produkt- og tjenesteutvikler med kommersiell teft

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å bidra til mer bærekraftige produkter og løsninger? Er du nytenkende med et ønske om å teste og utvikle ideer med og mot kunder? Dette kan være muligheten for deg!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Fortum søker Academic Work etter en nysgjerrig og initiativrik Produkt- og tjenesteutvikler. Fortum er Nordens største energiselskap og jobber for en mer bærekraftig verden gjennom innovasjon og digitalisering. Du vil ha en viktig rolle i selskapets utvikling og inngå i et miljø preget av fremoverlente pådrivere som jobber tverrfaglig for å lykkes.

Fortum er bygget opp som en matrise, der ditt team skaper fremdrift på nye prosjekter og løsninger gjennom strategi- og fremdriftsplaner på hva som skal gjøres og når det skal være klart. For å lykkes er teamet avhengig av at alle tar ansvar og initiativ, men vet samtidig viktigheten av en god diskusjon rundt forslag og utfordringer, noe som gjør at de har en lav terskel for å stille spørsmål. Som resten av Norge sitter de i dag på hjemmekontor, der de gjør sitt beste for å opprettholde det gode miljøet og gleder seg til workshop, quiz og kunnskapsforum ikke lenger bare er digitalt.

Arbeidsoppgaver

Som nevnt vil du jobbe i en matrise, noe som vil kreve gode koordineringsevner. Du vil opparbeide deg flere kontaktpunkter i organisasjonen, og til enkelte prosjekt vil kanskje direkte kundekontakt være med på å gi deg gode forslag og løsninger. Og om du ikke allerede er godt kjent med agil metodikk, lean start-up, lærer du det her. Videre vil du:

 • Bidra på eksisterende initiativer og tester, samt kunne igangsette og drive egne prosesser. En viktig del av prosessen er å lage hypoteser, teste dem, og raskt kunne forkaste eller drive videre ideen.
 • Tjenesteutvikling og konseptutvikling basert på eksisterende produktportefølje. Fortum har i dag en bred portefølje innen energi, ladeapp, hjemme- og smartlading, samt er i gang med flere spennende konsepter.
 • Utvikle nye digitale produkter og tjenester relater til energi, mobilitet og hjemmet.
 • Utvikle nye salgs- og kundekonsepter og kryss- og mersalg.

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innen relevant studie
 • Har stor interesse og nysgjerrighet rundt produktutvikling og energi
 • Har noe relevant arbeidserfaring fra tidligere, gjerne fra customer success, salgsutvikling eller lignende
 • Har kommersiell teft og erfaring fra å jobbe mot sluttbrukere
 • Kommuniserer godt på et skandinavisk språk og engelsk, muntlig og skriftlig, da det er viktig med tydelig og god dialog med kunder og samarbeidspartnere


Sist, men ikke minst er det viktig at du er:

 • Initiativrik – Du tar ansvar for å forbedre eksisterende løsninger og er en «do’er»
 • Selvstendig – Med høyt pågangsmot og gjennomføringsevne er du selvgående, men vet også når det er tid for å sparre med andre
 • Uredd – For å lykkes må du tørre å ta en utfordring og like å bli utfordret


Høres dette ut som deg? Da gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg gjennom din CV og søknad!

Annen informasjon:

Søknadsfrist: Snarest, søknader selekteres fortløpende og vi anbefaler deg å søke allerede i dag.
Oppstart: Snarest
Omfang: Heltid, vikariat til 31.12.2021, men med muligheter for forlengelse
Sted: Skøyen

Denne prosessen håndteres av Academic Work og Fortum ønsker at alle henvendelser går til Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på kandidat@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

I Fortum er vi pådrivere for endring som betyr noe. Vi er et ledende selskap innen ren energi og tilbyr våre kunder elektrisitet, varme, og kjøling så vel som smarte løsninger for å forbedre ressurseffektivitet. Med rundt 8,300 ansatte i Norden, Russland, de Baltiske landene, Polen og India, jobber vi hardt for å utgjøre en forskjell i verden gjennom en kultur basert på åpenhet, nysgjerrighet og kontinuerlig forbedring. Vi er et selskap for de som vil være pådrivere - de som vil gjøre en forskjell.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen