Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du drive et teknisk Business Analytics team?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2021
Gå til søknadsskjema

Hva går jobben ut på?


Handelshøyskolen BI bygger for tiden opp dataplattformen DISCOVER basert på open source-rammeverket Spark og Azure-komponenter som Data Factory, Azure Databricks og Power BI. Dataplattformen skal levere nye dataprodukter for å øke innsikten og frigjøre tid fra manuelt arbeid. Vi har store ambisjoner om å gjøre studentoppfølgingen vår datadrevet, og er i gang med å bruke integrasjoner, analyse og maskinlæring for å få til dette. Dette er et ønske som heldigvis deles av hele organisasjonen, så vi får mye positive tilbakemeldinger og stor frihet til å løse utfordringer. 


Du vil jobbe med å identifisere og evaluere bruksområder for data og analyse, gjennomføre workshops på tvers av hele organisasjonen for å etablere felles definisjoner og tilgjengeliggjøre innsikt for bedre beslutninger. I tillegg vil du jobbe med design og utvikling av dashboards, sette opp data pipelines og gjennomføre avanserte analyser. Produktene brukes av hele organisasjonen så du vil også jobbe med både opplæring og utrulling til flere hundre ansatte. Som Data Engineer vil du ivareta et områdeansvar/Team Lead-rolle for DISCOVER. Du vil i tillegg til å administrere og samordne produktkøen til teamet, også kunne utvikle, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre dataplattformen og tilhørende produkter. Teamet samarbeider nært med Chief Data Scientist og forretningens analytikere. 


Hva må til for å lykkes?


Opp til 50 % av rollen vil innebære utvikling i DISCOVER så du må ha kjennskap til SQL og programmering. Azure og Power BI kan du lære deg her. Du bør ha en forståelse for datavarehus og konsepter rundt flytting, henting og visualisering av data. Man må også kunne kommunisere godt med ikke-teknisk personell på engelsk og skandinavisk. 


Man vil være Team Lead for dataanalyse, så man må være komfortabel med å sette en retning for teamet og sikre videre fremdrift. Det handler om å lede workshops, fasilitere tekniske og ikke-tekniske diskusjoner og hele tiden sikre at man jobber mot et felles mål. Dette er en rolle uten direkte personalansvar.  


Hva ellers kan vi by på?

  • Fleksibel arbeidstid, 7-timers arbeidsdag (inkludert lunsj)
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Mulighet for gratis deltagelse på BIs kurs og studier inklusive studiedager. I tillegg støtter vi deg hvis du ønsker sertifiseringer eller relevante kurs
  • En arbeidsplass der lederne tar vare på medarbeiderne
  • Spennende jobb i et aktivt og interessant digitalt fagmiljø med stor samfunnsmessig betydning
  • Gode ordninger for pensjon, lån og forsikringer
  • Bedriftshytte
  • Fri i romjula og påskeuka i tillegg til 5 ukers ferie


Ta kontakt med Oskar Bull-Hansen på oskar@cruit.no eller 916 96 946 hvis du har spørsmål.


Handelshøyskolen BI er en organisasjon med 20 000 studenter som er avhengige av gode IT-løsninger. Vi opererer innenfor en bransje med hard konkurranse og vi må derfor være kjappe, endringsvillige og moderne for å holde tritt. Vi vil ha fornøyde ansatte, og tilbyr derfor en fleksibel og familievennlig arbeidshverdag med mulighet for gratis videreutdanning.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen