Administrerende Direktør

Oppdragsgiver: Proventus AS

Proventus er et IT-selskap som leverer konsulenttjenester, skreddersydde løsninger og egenutviklede programvare produkter. Selskapet er sertifisert Microsoft Gold Partner, spesialist på skyløsningen Azure Cloud, og har et sterkt fagmiljø på MS .net. Vi har et bredt og solid kompetansemiljø hvor du finner både fullstack-utviklere og folk som spesialiserer seg på front- og/eller backend utvikling. Proventus er den eneste bedriften i Norge som er sertifisert «Premier Service Delivery» Progress Partner. Vi har en unik kompetanse på integrasjon og løsninger som kombinerer dette med Microsoft .net teknologi. Selskapet hadde i 2020 en omsetning på ca 40 mNOK, et resultat på ca 3,5 mNOK. Vi er 20 ansatte, holder til i trivelige lokaler i Torggata 2 i Oslo sentrum.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Proventus er et IT-selskap som leverer konsulenttjenester, skreddersydde løsninger og egenutviklede programvare produkter.

Vi er 20 ansatte som holder til i trivelige lokaler i Torggata 2 i Oslo sentrum, vi ønsker å vokse videre og vi ser nå etter:

Administrerende Direktør

Som Adm Dir i Proventus vil du få ansvar og arbeidsoppgaver som vanligvis hører til en Adm Dir stilling, men utover det er vi på jakt etter en leder som kan:

 • Skape «the place to be» for medarbeidere og kunder
 • Modernisere og utvikle neste generasjons produkter
 • Skape lønnsom vekst
 • Forstå teknologi, se nye muligheter og definere strategisk retning for selskapet
 • Videreutvikle en kompetanse- og kundeorientert bedriftskultur.

For å lykkes med dette bør du ha følgende bakgrunn
 • Mastergrad innenfor datateknologi, eller annen relevant IT-utdannelse
 • Teknologisk forankring og forståelse både for consulting og for utvikling og forvaltning av programvare produkter
 • Kommersiell orientering med erfaring fra salgsledelse
 • Relevante nettverk for rekruttering og salg

Du er en leder som andre gjerne vil jobbe for, og du har evne til å tiltrekke deg nye kompetente kolleger. Du kommuniserer godt med utviklere og kunder, du forstår og er genuint interessert i teknologi, og hvis du på toppen av dette er en inspirator for folk rundt deg, så vil vi gjerne at du kontakter oss snarest!I Proventus vil du få
 • Stort handlingsrom som toppleder
 • Gode påvirkningsmuligheter for utvikling av selskapet, både med hensyn til organisk vekst og til vekst gjennom fusjoner og oppkjøp
 • Kompetente og motiverte kolleger
 • Support og oppfølging fra et aktivt styre og eiere
 • Konkurransedyktige betingelser

For mer informasjon om selskapet eller stillingen, kontakt vår rekrutteringsrådgiver Georg Torjusen, Partner i Incepto Executive – Search & Interim på mobil 970 05 909 eller epost 
Georg.torjusen@incepto.com, eller styreleder Svein Stavelin på mobil 900 64 361.

Alle henvendelser håndteres konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver i innledende samtaler for kandidater som ønsker det.
For mer informasjon om selskapet se www.proventus.no
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen