Har du erfaring med salg og er åpen for nye muligheter?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med salg i et prisvinnende selskap, og ta del i Norges kanskje beste salgsteam? Kjennetegnes du av en sterk formidlingsevne og vet å snu nei til et ja? Ønsker du konkurransedyktige betingelser med en fastlønn i bunn? Talkmore ser nå etter sin neste Salgskonsulent på heltid.

Informasjon om stillingen

Som Salgskonsulent vil du gå inn i Talkmore sin interne salgsavdeling, bestående av 11 andre salgskonsulenter. Hele teamet ledes av en engasjert teamleder som vil hjelpe deg og teamet til å oppnå gode resultater. Kundene du ringer er håndplukket på grunn av sitt potensiale, og det vil derfor være gode muligheter til å få inn salget med den rette approachen.

Talkmore holder til i freshe lokaler på Hasle/Løren, og her vil du ta del i et inkluderende, sosialt og trivelig arbeidsmiljø. Du vil ha en selvstendig arbeidshverdag med en blanding av sunn konkurranse og samarbeid i teamet for å motivere deg til å nå dine mål. I stillingen vil du bli tilbudt fast timelønn med individuell bonus, basert på dine prestasjoner. I tillegg dekkes telefonen din og det tilbys en gunstig kantineordning. Videre finnes det ulike sosiale soner, for å koble av og samle energi før du fortsetter aktiviteten på telefon.

Arbeidsoppgaver

  • Ringe potensielle kunder ut ifra klare lister
  • Finne den beste løsningen for din kunde, og selge inn Talkmore sine produkter
  • Gi upåklagelig service og representere Talkmore på best mulig vis
  • Jobbe mot klare mål og budsjetter

Vi søker deg som

  • Har minimum 6 mnd erfaring innen utgående salg over telefon
  • Trigges av å jobbe mot tydelige mål og av sunn konkurranse
  • Har et høyt konkurranseinstinkt og gir deg ikke når du møter motgang
  • Har svært god formuleringsevne i norsk, muntlig og skriftlig


Som Salgskonsulent motiveres du av mål og tar selv eierskap i å nå disse, ved at du er selvgående og ansvarsfull. I tillegg ser du deg selv som uredd, og er ikke redd for å trå utenfor komfortsonen. Din erfaring er viktig, men enda viktigere er hvem du er som person. Bruk ditt søknadsbrev til å virkelig begrunne hvorfor du er rett for rollen.

Annet:

  • Oppstart: Snarest
  • Vi vil benytte oss av fortløpende selektering, og annonsen kan derfor bli tatt ned når vi har gått videre med de vi mener er aktuelle for rollen. Vi anbefaler deg derfor å sende inn din søknad så fort du finner stillingen interessant.

Informasjon om bedriften

Talkmore er en av de største aktørene innenfor mobiltelefoni i Norge. I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkete internettbaserte mobilabonnement. Deres målsetning er, og har alltid vært, å tilby de beste internettbaserte mobilabonnementene, samt å være en pådriver for å få ned prisene på mobilbruk i Norge. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og har siden oppkjøpet fortsatt å være tilpasningsdyktige i markedet ved å være en av de første til å introdusere Fastpris- abonnement og tjenester. Nylig vant de prisen for mest fornøyde mobilkunder, en årlig kåring som gjennomføres av Epsi-Norway. Tidligere har de vunnet denne prisen i 2014 og 2015.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen