Brenner du for å utvikle talenter tidlig i deres karriere og har en lederspire i magen?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
19.02.2021
Gå til søknadsskjema

I Computas har vi lang tradisjon for å rekruttere nyutdannede fra universiteter og høyskoler og gi disse en spennende start på sin karriere. Nå skal vi ta dette til et nytt nivå, og oppretter en egen avdeling som våre nyutdannede skal tilhøre de første årene de er ansatt hos oss, Computas NXT. I den forbindelse søker vi etter en energisk og fremoverlent leder som skal etablere og bygge denne avdelingen, en avdeling skreddersydd for personlig og faglig utvikling og med stort fokus på arbeidsmiljø.

Som Avdelingsleder for NXT-avdelingen er teknisk bakgrunn, erfaring fra konsulentyrket og noe erfaring fra ledelse avgjørende. NXT-avdelingen vil bestå av nyutdannede innen frontend- og backendutvikling og design, samt mange som ikke ennå har bestemt seg for hvilken retning de vil gå og som gjerne vil prøve seg på forskjellige oppgaver og teknologier. Fellesnevneren er at de alle brenner for å skape løsninger som betyr noe og gjør hverdagen bedre til de som bruker løsningene. Våre nyansatte har høyt faglig nivå, mastergrad og gode resultater fra utdanningen, og majoriteten er ansatt etter å ha deltatt på en eller flere runder av vårt sommerstudentprogram.

Det viktigste er at du brenner for å drive medarbeiderutvikling, og vil utvikle deg selv som leder. Du må gjerne ha erfaring fra tilsvarende programmer og avdelinger for nyutdannede, men vi oppfordrer unge ledertalenter til å søke. Som leder for NXT vil du jobbe tett med erfarne og dyktige avdelingsledere, HR (inkludert spesialister på rekruttering og oppfølging av nyutdannede), marked, og salgs- og kundeansvarlige.

Oppgaver og ansvar:

 • Etablere en ny avdeling og utvikle karriereprogram for nyutdannede
 • Bygge inn den gode Computas-kulturen for samarbeid og kompetansedeling i ny avdeling
 • Ha personalansvar for ca 20 personer
 • Rekruttere nyutdannede sammen med HR blant annet gjennom våre arrangementer for høyskoler/universitet og vårt sommerstudentprogram
 • Arrangere sosiale og faglige arrangementer tilpasset de nyutdannede
 • Jobbe med kompetanse- og karriereveiledning
 • Ressursallokering til prosjekter og oppfølging i samarbeid med salgsavdelingen
 • Bygge superkonsulenter som etter to år vet hvilken fagavdeling de ønsker seg til for videre karrierebygging


Som avdelingsleder vil du få:

 • Muligheten til å utvikle deg i en lederrolle, med fokus på personal- og karriereutvikling
 • Et inkluderende miljø med flat struktur – vi har et sterkt og ambisiøst fagmiljø med stor takhøyde
 • Flere fagdager i året, konferanser, fagsamlinger og tid til egenutvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Medeierskap i bedriften – Vi er 100% ansatteid
 • Arbeidsplass sentralt i Oslo med fargerike lokaler i Akersgata, rett ved Stortinget


Som avdelingsleder ønsker vi at du:

 • Brenner for å lage det mest attraktive startstedet for nyutdannede i IT-bransjen
 • Liker å veilede andre og bygge gode team
 • Er oppdatert faglig og kan veilede i karriereutvikling
 • Liker å snakke med folk, og er sosial og omgjengelig
 • Har erfaring fra personalledelse


Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no. Kontaktperson Computas: Borghild Rage, Direktør for Digitale Løsninger.

Om arbeidsgiveren

Computas er en nordisk leverandør av IT-tjenester og rådgivning med nærmere 300 ansatte. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor. Vi har 35 års erfaring med system- og applikasjonsutvikling og er en av Nordens fremste eksperter på skyløsninger, AI og maskinlæring. Computas’ konsulenter jobber vanligvis i tverrfaglige team hos våre kunder, og arbeidet baserer vi på velprøvd metodikk for smidig IT-utvikling og en sterk kultur for samarbeid og kompetansedeling. Derfor kan vi vise til fornøyde kunder, lange kundeforhold og solide løsninger som varer.

Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i København og Bucuresti. Vi er 100 prosent eid av våre ansatte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen