Nyutdannet med interesse for Android utvikling?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kløfta
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Synes du det virker spennende å jobbe med Android native utvikling? Kan du tenke deg en rolle der akkurat dine tekniske og funksjonelle løsninger blir sett og hørt? Lexit Group er i sterk vekst og søker en dedikert app utvikler.

Informasjon om stillingen

Lexit Group søker nå en app utvikler med kjernekompetanse innen utvikling av app for Android. Vårt engasjerte team består i dag av 16 utviklere både i Norge og Sverige. Våre løsninger er typisk en kombinasjon av software, merking, hardware og service tilpasset bransje og bruksområde. Fagområder inkluderer blant annet RFID, datafangst, industriell IoT, device management, POS/retail og merkeløsninger. I denne rollen vil du jobbe hands-on med design og utvikling på daglig basis. Det er en ansvarsfull rolle der du vil bli eksperten på ditt fagområde. Vi tror at du er nyutdannet eller har noen års erfaring med app utvikling fra enten jobb eller på hobbybasis.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle apper i Android native for håndterminaler, mobiltelefoner og nettbrett (kiosk)
 • App'ene vil kunne ha behov for å kommunisere med eksterne enheter som f.eks bankterminaler, strekkode- og RFID-lesere og IoT enheter
 • I noen tilfeller kan det være aktuelt å sette seg inn i nye enheter og integrere disse inn i løsningene
 • Du vil utvikle både standardløsninger og kundetilpassede for profesjonelle brukere i bedriftsmarkedet
 • Design, koding og testing vil være hovedfokuset, men stillingen vil også omfatte noe salgsstøtte og dokumentasjon ved behov

Lexit Group tilbyr

 • Et faglig sterkt miljø hvor det er korte beslutningslinjer og frihet under ansvar
 • God opplæring fra et kompetent og engasjerende team som er verdsetter kunnskapsdeling
 • Spennende og utfordrende oppgaver i et selskap i vekst
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø med mye humor. «Vi er et miljø med lite utskiftning som viser at folk trives», utviklingssjef i Lexit Group
 • Konkurransedyktige betingelser


Vi søker deg som

 • Erfaring med Android native utvikling og kunnskap om Android plattform
 • Fordel å kjenne til reactive programming (RxJava, Streams)
 • Fordel å kjenne til dependency injection (Dagger, Hilt)
 • Gjerne kjennskap til Xamarin og C#
 • Gjerne erfaring med å opprette tabeller og spørringer med SQL


For å lykkes i denne rollen mener vi at du evner å jobbe selvstendig, tar eierskap og har fokus på kvalitet i alle ledd. Du har et sterkt ønske om å stadig lære mer og utvikle deg innen faget. Du har et stort fokus på løsninger og er generelt en god lagspiller.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Sted: Kløfta
 • Søknadsfrist: Løpende seleksjon. Vi vil vurdere kandidater fortløpende og ta ned annonsen når vi har funnet de rette kandidatene
 • Kontaktinformasjon: Denne prosessen utføres av Academic Work i samarbeid med vår kunde. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work

Informasjon om bedriften

Lexit Group er i sterk vekst drevet av selskapets suksess innen våre to forretningsområder: Datafangst og prosessdigitalisering og etiketter, emballasje og merkeløsninger. Lexits kunder inkluderer sentrale aktører innen bl.a. næringsmiddelindustrien, transport, logistikk og distribusjon, proffbutikker og retail, og offentlig sektor.

Lexit er en ledende aktør i alle de skandinaviske markedene med i alt 6 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg kommer egen produksjon av etiketter i Sverige. Konsernet har 125 ansatte og omsetter for i overkant av 400 millioner NOK per år. Selskapet er eid av et investeringsfond sammen med ledelse og ansatte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen