Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker Partneransvarlig til ONwork

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.02.2021
Gå til søknadsskjema

Trives du med å skape gode relasjoner med nye og eksisterende samarbeidspartnere? Brenner du for teknologi og innovasjon? Nå har du mulighet til å bli en del av et solid start-up selskap med store ambisjoner og fremtidsutsikter!

Informasjon om stillingen

ONwork er et IT-produkt som hjelper små og store virksomheter med å få struktur og oversikt på filer, dokumentasjon og kommunikasjon. Det er utviklet som en integrert arbeidsplattform i Microsoft Teams, og responsen fra markedet har vært overveldende.

ONwork er både teknologisk og økonomisk tilgjengelig for de aller fleste bedrifter. I SMB-markedet vil produktet primært selges abonnementsbasert gjennom allerede etablerte IT-leverandører. Din hovedoppgave blir å bygge opp et partnerapparat bestående av nettopp slike leverandører.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Du vil bli en del av en Start-up i stor vekst, noe som innebærer mye ansvar og svært gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Du vil bli en del av et kompetanserikt og innovativt miljø
 • Vi har en vennlig og imøtekommende kultur med flat lederstruktur og korte beslutningsveier
 • Vi har månedlige OFFwork for våre medarbeidere og samarbeidspartnere hvor vi arrangerer ulike aktiviteter i kombinasjon med god mat og drikke

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du ha en variert og hektisk arbeidshverdag. Dine arbeidsoppgaver vil primært omhandle:

 • Ansvaret for oppbygging av vårt partnernettverk, i første omgang i Norge og Skandinavia
 • Utarbeide markedsstrategi
 • Skape gode relasjoner og være en viktig ambassadør for ONwork
 • Kontinuerlig oppfølging og rådgivning av partnere

Vi søker deg som

 • Innehar 4-5 års erfaring innenfor kunde- eller markedsrådgivning, gjerne fra SMB-bedrifter
 • Gjerne har høyere utdanning
 • Har et sterkt engasjement for å bruke teknologi samt god forretningsforståelse
 • Har førerkort klasse B, da reising må påregnes

Personlige egenskaper

I denne ONwork vektlegger vi personlige egenskaper høyt i tillegg til formell kompetanse.

Vi har stor tro på at en energisk, relasjonsskapende og tillitsbyggende person som er komfortabel i sosiale situasjoner vil lykkes i rollen.

Du er forretningsorientert og motiveres av å drive organisasjonen fremover. Du identifiserer og skaper forretningsmuligheter som er gunstige både for ONwork og for våre partnere.

Det er viktig for oss at du er serviceorientert og fremstår omgjengelig rundt andre mennesker. Du oppnår eller overgår våre partneres forventninger gjennom kommunikasjon, og finner gode løsninger på behov og problemer.

Videre har du evne til å jobbe selvstendig, samtidig som du trives med å jobbe som del av et team. Du oppnår gode resultater uten å være avhengig av forhåndsdefinerte rutiner.

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Omfang: 100 % fast ansettelse hos ONwork
 • Arbeidssted: Trondheim
 • Søknadsfrist: Vi har en løpende selekteringsprosess og annonsen kan dermed tas ned før søknadsfristen 28. februar 2021 dersom vi mener vi har funnet riktig kandidat. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen av din interesse
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av ONwork. Alle henvendelser rettes til rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no

Informasjon om bedriften

ONwork er en unik forretnings- og arbeidsplattform i Microsoft Teams som som ble lansert i markedet høsten 2020. ONwork er utviklet av produktselskapet ONwork AS som igjen eies av TomorrowNext AS. Som Norges mest konkurransedyktige utviklingspartner jobber selskapene for å hjelpe bedrifter med å utvikle hele verdikjeden sin ved hjelp av teknologi.

Les mer her om TomorrowNext AS og ONwork AS

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen