Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Prosjektleder IT - Oslo

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
23.02.2021
Gå til søknadsskjema


Er du klar for spennende oppgaver i en virksomhet i endring?

VID vitenskapelige høgskole er i en spennende fase med utvikling av tre nye campus, vekstambisjoner, økt digitalisering og forsterket satsing pa° forsknings- og utdanningskvalitet.

VID IT leverer IT-tjenester til mottakere som er under sterk påvirkning av digitaliseringen som preger samfunnet. Digitale virkemidler gjør sitt inntog innen undervisning og forskning og velferdsteknologier sprer seg i helse- og omsorgsyrket.

Arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføring av forprosjekter/estimeringsprosjekter og leveranseprosjekter (nyanskaffelser eller større oppgraderinger av systemer) fra initiering til avlevering av prosjektets resultatmål
 • Styre prosjektleveranser, kvalitet, budsjett- og tidsrammer, ressursbruk og risiko i henhold til oppgitte mål
 • Sørge for at prosjekter avsluttes på en ryddig måte mht. bl.a. opplæring av brukere samt overlevering av drifts- og forvaltningsansvar til tjenesteansvarlig for IT-drift og -forvaltning


For stillingen ser vi spesifikt etter:

 • Erfaring fra teknisk prosjektledelse
 • Kjennskap til metoder og verktøy for prosjektstyring og prosjektledelse (for eksempel PMP eller PRINCE2)
 • Evne å tilrettelegge for godt samspill mellom interne og eksterne prosjektdeltagere.
 • Målrettet, handlingskraftig og utholdende person


I tillegg tror vi følgende kvalifikasjoner og personlige egenskaper er viktige i stillingen:

 • Høyere utdanning, minimum på bachelor-nivå eller tilsvarende (lang relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet)
 • Sterke analytiske og skriftlige ferdigheter
 • 5-6 års relevant arbeidserfaring
 • Erfaring fra endringsledelse og prosessforbedringer


Vi kan tilby:

 • En trygg arbeidsplass
 • En spennende og viktig rolle i en virksomhet i endring
 • En selvstendig rolle med påvirkningsmulighet og utfordrende oppgaver
 • Personlig og faglig utvikling i et miljø i vekst
 • Et viktig samfunnsoppdrag med sterkt fokus på miljø og bærekraft
 • Medlemskap i SPK med særdeles gode pensjonsvilkår (ytelsespensjon) og gunstige lånevilkår
 • Mulighet for trening i arbeidstiden


For oss i VID er arbeidet med miljø en viktig prioritering. Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. VID er medlem av European University Alliance of Inclusion, Integration and Involution – 3IN Alliance.

Søknadsfristen er tirsdag 23. februar 2021, men søknader vil bli behandlet fortløpende.
Tiltredelse: Snarest mulig

Kontakt:
Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med våre samarbeidspartnere i Capus: Jonas Rambæk (jonas.rambaek@capus.no (932 42133) eller Kristine Emilie Lingen: kristine.lingen@capus.no (93829117).

Om arbeidsgiveren

VID vitenskapelige høgskole (VID) tilbyr utdanning og driver forskning innenfor helse- og sosialfag, ledelse, pedagogikk, diakoni og teologi. Høgskolen har 5290 studenter, 525 ansatte og studiesteder i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes og Tromsø.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen