Vi søker medarbeider til Sportradars Support/Client Setup team!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.02.2021
Gå til søknadsskjema

I Sportradar er vi opptatt av kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere. Vi jobber innenfor det nyeste av teknologi og programvareutvikling og leverer fremtidens løsninger! Vi søker nå en medarbeider til support/client setup som skal være med å styrke vårt team i et voksende marked!

Informasjon om stillingen

Vi tilbyr et åpent, levende og sosialt arbeidsmiljø bestående flotte medarbeidere fra 20 nasjonaliteter. Hos oss er det fokus på at våre medarbeidere skal trives og tilbyr derfor en rekke aktiviteter som forskjellige sportslige og sosiale aktiviteter. Vi er dyktige på å ta imot nye medarbeidere. Du vil inngå i et team med andre dyktige medarbeidere, som vil gi deg opplæring og veiledning i rollen.

Som medarbeider på vårt Support/Client Setup team, vil du bistå kunder med å få tilgang og sette opp portalen for kunden, integrere systemet og bistå dem ved problemer, samt gjøre tilpasninger på koden på portalen for kunden. Kundekontakten foregår i hovedsak på mail.

Stillingen som tilbys er fast hos Sportradar, på deres kontor i Adressabygget i Trondheim.

Arbeidsoppgaver

  • Kundeaktivering og oppsett av våre produkter og tjenester
  • Bli partner med salgs- og kontoteamet i forholdsadministrasjon av de viktigste kundene til Sportradar, og tjene som en kilde til teknisk assistanse og råd for å sikre at kundene maksimerer verdien av våre produkter / tjenester
  • Gi løpende, praktisk løsning, råd om beste praksis og anbefalinger til våre kunder basert på erfaringene som er oppnådd under kundeoppdrag
  • Samarbeid med interne interessenter (salg, produkt, produksjon og ingeniørarbeid) for å sikre sømløs integrasjon for nye nøkkelkontoer, samt gi løpende problemløsing, vedtakelse av forbedringer og nye funksjoner og andre tekniske behov på vegne av våre kunder
  • Bidra aktivt med ideer til programvareforbedringer og løsninger på teknologiske utfordringer

Vi søker deg som

  • Har relevant erfaring med IT-support/Client Setup eller relevant utdanning (fagbrev eller høyere)
  • Har erfaring med kundekontakt
  • Grunnleggende forståelse av programmering, kommunikasjonsprotokoller og XML
  • Forståelse av serverteknologier vil være svært fordelaktig
  • Har gode kommunikasjonsevner på engelsk, og med fordel snakker skandinavisk språk


Det er viktig hvilken kompetanse du har, men vel så viktig er det hvem du er som person. Hos Sportradar vil du jobbe i team så det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner og ønsker å være en teamspiller. Du er dyktig på å kommunisere med andre og har en serviceorientert holdning til både kolleger og kunder. Kjenner du deg igjen i dette? Da ønsker vi å bli bedre kjent med deg! Send inn din søknad innen fristen 14.02.2021!

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Sportradar har en unik posisjon i sports, media- og betting industrien. Fra starten på NTNU i år 2000, har vi vokst til verdens ledende leverandør av sportsdata og digitalt innhold til media, forbund og spillselskap. Vi lever av å skape glede ved å distribuere idrettsprestasjoner i sanntid.

I Norge er vi mer enn 160 utviklere og annet teknisk personell. Vi har ansatte fra mer enn 20 forskjellige land og samarbeider tett med andre kontorer i Europa, Asia og USA.

Vi har moderne lokaler sentralt i Trondheim og Oslo, og har også lagt til rette for hjemmekontor når det er hensiktsmessig.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen