Sectra søker Junior Dataingeniør til spennende og meningsfylt rolle

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker, Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med komplekse systemer og databaser? Som Dataingeniør i Sectra kan du være med på å implementere og drifte systemer for pasientinformasjon og bildearkivering i Helse-Norge. En givende rolle, som byr på spennende arbeidsoppgaver!

Informasjon om stillingen

Sykehusene i Norge har store utfordringer med å etablere og drifte de nødvendige dynamiske IT-løsningene som skal sikre fremtidens helseomsorg. Sectra utvikler IT-systemer og produkter for alle typer bilde- og videohåndtering på sykehus, samt røntgen-, mammografi- og ortopediklinikker. Som ingeniør hos Sectra vil du jobbe med markedets beste produkter og du vil være en del av et profesjonelt og kundeorientert miljø med høy kompetanse. Du vil delta i leveranseprosjekter med høy grad av kompleksitet som innebærer installasjon, oppgradering og feilretting.

Har du noen gang hatt en hverdag hvor timene bare fløy forbi? Det vil du oppleve hos Sectra! Hos dette selskapet vil du møte mye tillit og en svært dyktig gjeng med entusiasme for sitt fagfelt og ikke minst lidenskap for sine kunder. Du vil jobbe med løsninger som har et viktig og svært meningsfylt mål om bedre kvalitet og effektivitet innenfor pasientbehandlingen i Norge.

Dette er en krevende rolle, den innebærer mye eget arbeid og ansvar. Det er derfor lagt til rette for en solid opplæringsperiode på 6-9 mnd for å prestere og utvikle dine ferdigheter. Du vil samarbeide i dyktige team på opptil 5 personer, men også med andre team, prosjektledere, leverandører og kunder i inn- og utland.

Les videre for å høre mer om arbeidsoppgaver og krav!


Arbeidsoppgaver

Hos Sectra vil du arbeide med markedets beste produkter i et miljø som preges av en genuin interesse av å gjøre kunden fornøyd. Dine sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Opparbeide deg kompetanse på Sectras løsninger og tekniske infrastrukturer, som for eksempel databaser og operativsystem, slik at løsningene du betjener kan optimeres for både kundenes og Sectras behov
 • Utføre installasjoner, konfigurasjon, testing og feilretting via fjerntilgang eller i kundens lokaler
 • På sikt bidra i kompleks løsningsdesign og implementering av løsninger

Vi søker deg som

 • 3-5års høyere utdanning innen for eksempel drift, IT, signalanalyse eller realfag.
 • Har interesse for eller erfaring med databasemiljø (SQL, databasekonfigurasjon og oppsett)
 • Kjennskap til MS Windows Servermiljø
 • Interesse eller erfaring med nettverksteknologi
 • Norsk språk


Vi søker først og fremst kreative og meget gode problemløsere. Som person trives du med høyt tempo og er best under press. Du evner å se både detaljer og helheten, er selvgående og har høy arbeidsstolthet. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som er ytterst initiativrik, engasjert og analytisk. Lidenskap for teknologi og kontinuerlig utvikling er noe Sectra verdsetter høyt.

ANNET

 • Oppstart: Etter avtale
 • Lengde på oppdraget: Fast, rekruttering
 • Søknadsfrist: 15.02.21. Vi går igjennom søknader fortløpende og vil anbefale deg å søke snarest.
 • Legg ved vitnemål i din søknad
 • Sted: Lysaker, Oslo.


Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi at du søker snarest. Til denne stillingen vil vi vurdere søknader fortløpende, som kan bety at vi legger ned annonsen så snart riktig person er funnet. Ha du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no.

Vi vil understreke at denne prosessen utføres i samarbeid med Sectra Norge AS, og alle søknader og henvendelser skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Sectra Norge As består av 19 dyktige medarbeidere som i år omsetter for nærmere 80 mill og har 50% av markedet her i Norge. Sectra er i utgangspunktet et svensk selskap, og Sectra Norge AS er selskapets salgs- og serviceorganisasjon i Norge med kontor på Lysaker i Oslo. Sectras fokus er kundefornøydhet ved å levere fungerende løsninger som tilfører kunden verdi. Vi som jobber i Sectra har en ting til felles; vi er hundre prosent fokusert på – og lidenskapelig opptatt av – å ha fornøyde kunder. Når vi ansetter flere kollegaer, leter vi etter folk som alltid gir det lille ekstra for å nå dit, og som er villige til å gå ett steg lengere for å oppnå det ønskede resultatet for kunden og for Sectra.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen