DigiHelgeland-sommercamp

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Vi driver mange av landets viktigste registre og har 450 medarbeidere. De fleste jobber i Brønnøysund. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
01.03.2021
Gå til søknadsskjema

Klar for en sommer på Helgelandskysten?


Om sommercampen

Vi trenger nye øyne som kan hjelpe oss å løse våre og Norges digitaliseringsutfordringer. Derfor søker vi studenter innen jus, design, informasjonsforvaltning og IT (systemutviklere) som vil delta på sommercamp innen digitalisering av offentlig sektor. Bli med i samarbeidsprosjektet DigiHelgeland SommmerCamp!


På sommercampen får mulighet til å prøve deg på virkelige problemstillinger som møter innbyggere og næringsliv, og finne nye måter å løse disse på. Her jobber du i tverrfaglige team med andre studenter, og med støtte fra våre egne erfarne ansatte. Sommercampen er et samarbeid mellom Digitaliseringsdirektoratet (Digdir), Brønnøysundregistrene (BR) og Digitale Helgeland, og målet er å etablere protyper som demonstrerer hvordan en reel digitaliseringsutfordring kan løses.


Les mer om sommercampen  på digihelgeland.no/sommercamp/


Dette skal du jobbe med

 • Du vil lære av erfarne medarbeidere i DigDir og BR, og jobbe med virkelige digitaliseringsutfordringer og foreslå kreative løsninger. Her er noen av oppgavene du kan prøve deg på:
 • Vurdere juridiske problemstillinger i valg av løsning
 • Planlegge og gjennomføre brukerinvolvering
 • Jobbe med konseptutvikling og interaksjonsdesign
 • Ivareta informasjonssikkerhet og Universell Utforming (UU)
 • Bidra til utvikling som ivaretar rettssikkerhet og personvern
 • Bidra til beste praksis innenfor datadeling
 • Vurdere arkitektur og teknologi
 • Fullstack-utvikling, med alt fra frontend og REST APIer til backend, integrasjon og database
 • Realisere (utvikle) en prototype

 

Din bakgrunn

 • IT: Minimum fullført andre studieår i en bachelorgrad eller tredje studieår i en mastergrad innen IT med programmeringserfaring
 • Jus: Minimum fullført tredje studieår
 • Informasjonsforvaltning: Mastergradsstudenter innen informasjonsforvaltning
 • Design: Minimum fullført andre studieår i en bachelorgrad eller tredje studieår i en mastergrad innen områdene UX-, interaksjon- og/eller tjenestedesign
 • Felles for alle: Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

 

Hvem er du?

Vi leter etter deg som har gode analytiske evner, er selvdreven, fleksibel, liker å jobbe i team og er serviceinnstilt.  
Du må ha evne til å videreformidle kunnskap. Videre er det sentralt at du kan samarbeide godt for å finne fram til de gode løsningene sammen med de andre studentene innen de ulike fagfeltene. 

 

Viktig informasjon

 • Søknadsfristen er 1. mars.
 • Søknad, CV, attester og vitnemål sender du samlet i en pdf til kfi@brreg.no
 • Vi ber om at du også opplyser når du kan starte, og hvor lenge du kan jobbe.
 • Husleie og reiseutgifter tur/retur Brønnøysund dekkes av oss. Dette er skattepliktig fordel.
 • Vi arrangerer sosiale arrangement og tar deg med på aktiviteter på den vakre Helgelandskysten.
 • Stillingen har en varighet på 6-8 uker, fortrinnsvis 21.06- 15.08.2021. Det er ønskelig med felles oppstart for alle studentene. Du får lønn i lønnstrinn 40 som tilsvarer en årslønn på 387 900,-.
 • Arbeidstid er mandag – fredag kl 0800-1500.

 

Ta gjerne kontakt

Kontaktperson Brønnøysundregistrene; Lars Petter Svartis, tlf 99 22 44 21, epost: lps@brreg.no eller Per Egil Nilsen, tlf 91 12 94 24, epost: pen@brreg.no

Kontaktperson Digitaliseringsdirektoratet; Andreas Rafaelsen, tlf 95 82 13 69, epost: andreas.gjertin.rafaelsen@digdir.no

 

Om oss


Om Digitaliseringsdirektoratet

Digitaliseringsdirektoratet er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Direktoratet har kontor i Brønnøysund, Leikanger og Oslo. Det nye Digitaliseringsdirektoratet bygges nå opp til å bli drivkraften for digital transformasjon av offentlig forvaltning. I Brønnøysund er det Altinn de fleste jobber med. Altinn er sentral i arbeidet med å legge til rette for, og forenkle dialogen, mellom offentlige virksomheter, innbyggere og næringsliv.


Om Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør det enklere for mennesker og næringslivet å forholde seg til det offentlige. Vi driver mange av landets viktigste registre og har laget og forvalter den nye kompensasjonsordningen for næringslivet. Brønnøysundregistrene er en arbeidsplass der fagene IT, jus og forvaltning av informasjon gir et godt tverrfaglig samarbeid. Dette gjør vi gjennom å utvikle gode systemer og tjenester som gir verdi for alle, og ved å tilby våre data slik at flere kan utvikle tjenester som bidrar til økt verdiskapning.


Om Digitale Helgeland

Digitale Helgeland er et samarbeidsprosjekt mellom kommunene Alstahaug, Bindal, Brønnøy, Dønna, Grane, Hattfjelldal, Hemnes, Herøy, Leirfjord, Nesna, Rana, Sømna, Træna, Vefsn, Vega og Vevelstad. Vår visjon er at digitaliseringsarbeidet på Helgeland skal øke kvaliteten og effektiviteten på tjenestene våre, gjennom en forbedret bruk av ressursene i kommunen. Vi vil gi innbyggere enklere tilgang til informasjon og innsyn i hva kommunen vet om deg. Dette skal i sum bidra til en enklere hverdag for kommunalt ansatte, et bedre møte med kommunen for våre innbyggere og at Helgeland sammen skal få dette til.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen