System Administrator/Configuration Specialist søkes til NetNordic Norway

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker, Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Informasjon om stillingen

I NetNordic Norway leverer vi maskinvare- og programvareløsninger til tjenestetilbydere og offentlige/private selskap. Vi har spesielt fokus på aktører som bygger fiber-til-hjemmet-, herunder kjerne- og transmisjonsnett, aksessnett og sluttkundeutstyr. Våre viktigste samarbeidspartnere er Nokia, Huawei, Waystream, PacketFront og Genexis, men vi har også andre løsninger/produsenter i porteføljen.

I rollen som System Administrator/Configuration Specialist vil du inngå i vårt dedikerte operatørteam og samarbeide tett med produktmiljø og leverandører med design, installasjon og drift av løsninger mot både offentlig- og privat kunder. Vi tilbyr en variert rolle der du vil jobbe med implementering og tilpasning av våre løsninger for automatisk styring av FTTH-nettverk og hjemmenett-løsninger. Du vil i samarbeid med vårt produktmiljø videreutvikle våre løsninger med ny funksjonalitet, og delta aktivt i drift og vedlikehold av løsningene vi leverer.

NetNordic tilbyr

 • En spennende og utfordrende stilling med frihet til å forme egen rolle
 • Sterkt fagmiljø som vil gi deg utfordringer og kunnskap. Blant gjennom faglige teamsamlinger hver 6.uke
 • Gode utviklingsmuligheter og mulighet for sertifiseringer innen produktporteføljen
 • Du blir en del av et motivert og sammensveiset team som er opptatt av å fremme gode samarbeid
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

 • Design, arkitektur, installasjon, konfigurasjon og drift av auto-provisjoneringsløsninger for FTTH-nett
 • Deltagelse i utvikling/implementerings prosjekt i samarbeid med operatørteamet
 • Planlegging og samarbeid med kunder
 • Dokumentasjon og rutinebeskrivelser

Vi søker deg som

 • God teknisk forståelse for Linux, og erfaring med serverinstallasjon og drift
 • Erfaring med konfigurasjonsstyring og automatisering
 • Erfaring med bruk av scriptspråk som Bash, Python eller Java
 • Grunnleggende nettverksforståelse, IP, svitsjer og brannmur
 • Gjerne kjennskap til Cisco, Huawei og Nokia-teknologier
 • Fordel med kjennskap til konfigurasjon av CPE/hjemmerutere og bruk av TR-069-protokoll og tilsvarende
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


For å lykkes i denne rollen tror vi at du er selvgående og ansvarlig. I vårt team er det avgjørende med gode samarbeidsegenskaper, og vi ser etter deg som verdsetter og trives med å spille hverandre gode. Vi har et solid tekniske fagmiljø, og vi søker deg som er nysgjerrig og lærevillig, og som tar ansvar for å sette deg inn i de løsningene og produktområdene vi jobber med.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Sted: Lysaker, Oslo
 • Søknadsfrist: Løpende seleksjon. Vi vil vurdere kandidater fortløpende og ta ned annonsen når vi har funnet de rette kandidatene.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med vår kunde. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

NetNordic Norway er en nordisk systemintegrator med fokus på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon, sikkerhet og datasenter. Vi skal være bedriftens «best companion», altså hjelpe våre kunder med deres unike IT-utfordringer, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

NetNordic ble stiftet i 2001, og har gjennom årene vokst organisk og gjennom oppkjøp. NetNordic har partnerskap med markedsledende produsenter og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. Vi hadde en omsetning på 1,5 milliarder i 2019, og teller 380 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen