Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du interesse for programmering og analyse? Bli Dataanalytiker på 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nysgjerrig og liker problemløsning? Ønsker du å jobbe med IT og analyse, men mangler riktig kompetanse? Nå gir vi deg muligheten til å bli Dataanalytiker på 12 uker!

Informasjon om stillingen

Bruk av data er «gull verdt» for bedrifter og virksomheter. Men data har ingen verdi om det ikke finnes personer som kan samle, behandle, analysere og visualisere den. Her vil du som Dataanalytiker ha en helt sentral rolle. Noen av de viktigste oppgavene en Dataanalytiker gjør er å samle, sortere, og studere forskjellige sett med informasjon. Ved å analysere informasjon kan vi forklare hvordan og hvorfor ting skjer, og hjelpe organisasjoner med å bruke informasjonen – enten formålet er vekst for virksomheten, utvikle helsetjenester eller forhindre trafikkulykker.

Etterspørselen etter Dataanalytikere er både stor og økende. Nå gir vi deg en unik mulighet til å delta på AW Academy sitt 12 ukers intensive program. Kurset omfatter i gjennomsnitt 500 timer med praktisk læring basert på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Dette er en læringsform som fokuserer på læring i et høyt tempo, kontinuerlig feedback og samarbeid i team. Dette kurset gjør deg rustet for å kunne tre inn som en Dataanalytiker hos en av våre kunder, etter fullført program.

For å kunne kvalifisere deg videre i prosessen må du gjennomføre og bestå to ulike tester. Testene har som mål å kartlegge dine kognitive evner og personlige egenskaper. Kurset krever ingen forkunnskaper og vi garanterer jobb i etterkant.

Arbeidsoppgaver

I begynnelsen av din karriere som Dataanalytiker vil du kunne innhente, administrere og analysere data. Du vil også kunne visualiserte rapporter for å støtte administrative beslutninger. Etter hvert som ferdighetene dine vokser, vil du kunne gå videre til mer analytiske oppgaver. Gjennom AW Academy vil du blant annet få kunnskap i følgende:

  • Forstå sammenhengen mellom virksomhet og data, og forstå hvordan og med hvilke data problemer skal løses.
  • Kode enkle prediksjonsmodeller ved å bruke forhåndsbygde biblioteker.
  • Bruk av Python som programmeringsspråk.
  • Presentere og visualisere data.
  • Behandle big data (SQL) for analytiske formål.
  • Bli kjent med de vanligste dataanalyseverktøyene.
  • Strukturere prosjekter i arbeidstrinn ved å bruke smidige metoder.

"Programmet passer for de som liker å søke etter noe, og lese mellom linjene og finne mønster i tillegg til å «løse gåter». Som Dataanalytiker finner man mønster i tall, tabeller og informasjon. I en slik jobb bør man like matte, samt like å jobbe med tall og tabeller".
- Salam, AW Academy konsulent

Vi søker deg som

  • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
  • Består begge innledende tester, med fokus på evner og personlighet.
  • Har en sterk motivasjon og tydelig interesse for å jobbe innen dataanalyse.

Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på en persons evner, motivasjon og egenskaper. Vi er dermed på utkikk etter kandidater med riktige personlige egenskaper og kognitive evner som vi mener trengs for å lykkes. Vi ser etter deg som er logisk anlagt, da dette er avgjørende for din gjennomføring av kurset og på bakgrunn av dette starter prosessen med innledende tester. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne kunnskap. Testene skal gi oss en indikasjon på at du er i stand til å fullføre 12 uker med intensiv utdanning, samtidig som det gir oss en pekepinn på om du har egenskapene som kreves i den fremtidige rollen som Dataanalytiker.

Praktisk informasjon

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en telefonavstemming, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles fortløpende frem mot oppstart.

Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene!” øverst på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene løpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen. Hører du ikke fra oss innen tre arbeidsdager etter gjennomført test, er det fint om du sjekker søppelpost, evt. tar kontakt med oss.

Utdanningen: AW Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 14. juni 2021 i Nydalen, Oslo. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag, klokken 08.30-16.30. I lys av koronasituasjonen vil det tilrettelegges for digital undervisning ved behov.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale.

AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen