Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Lede, planlegge, organisere, sikre gjennomføring av migrering/opprydding, samt andre prosjektlederoppgaver.

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo/Akershus
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.01.2021
Gå til søknadsskjema

Bistanden som skal utføres

Folkehelseinstituttet tok i november 2016 i bruk SharePoint for nytt intranett, dokumenthåndtering og samhandling og alle arbeidsrom er flyttet fra SharePoint server til SharePoint Online. Det pågår en stor rydde- og overføringsjobb av dokumenter på eksisterende server til egnede arbeidsområder/kataloger i henhold til det nye SharePoint-oppsettet. Folkehelseinstituttets overgang til SharePoint Online er ledd i å ta i bruk flere skytjenester. I dette arbeidet er det også viktig å ha kontroll på tilgangsstyringen, kunnskap om identitetshåndtering, AD/Azure AD og Microsoft 365. Oppgavene krever en prosjektleder som kan lede både rydde/overføringsjobben og det videre arbeidet med identitetshåndtering, og som også kan fungere som teknisk rådgiver innenfor disse områdene.

Konsulenten skal

 • Lede, planlegge, organisere og sikre gjennomføring av migrering/opprydding, herunder kartlegge, definere og beskrive avhengigheter og sammenhenger
 • Lede, planlegge, organisere og sikre gjennomføring av endringer knyttet mot identitetshåndtering, herunder kartlegge, definere og beskrive avhengigheter, sammenhenger og konsekvenser ifm. opprydding og strukturering av Active Directory
 • Sikre informasjon til ledere og ansatte
 • Avtale bistand til gjennomføringen med driftsleverandør NHN

I den grad Kunden ønsker skal konsulenten også delta i andre IT-relaterte aktiviteter ved instituttet. I tillegg til å lede det definerte prosjektet må konsulenten være forberedt på å måtte bistå med prosjektlederoppgaver i andre lignende IT prosjekter ved behov.

Krav til kompetanse

Minimumskrav til kompetanse og erfaring (krav som skal oppfylles)

Konsulenten skal ha

 • Kompetanse og erfaring innen prosjektledelse
 • Kompetanse og erfaring med SharePoint server og SharePoint online
 • Kunnskap om og erfaring med identitetshåndtering
 • Kunnskap om og erfaring med Active Directory
 • Kompetanse og erfaring med Office 365/Microsoft 365
 • Erfaring med å gjøre vurderinger og anbefale konkrete tiltak

Kompetanse og erfaring som kan være en fordel (legges til grunn for evaluering)

 • Erfaring fra komplekse organisasjoner
 • Erfaring med helsedata (fra helsetjenester, helseregistre eller forskning) og IT
 • Dokumentert erfaring med å lede denne type prosjekter
 • Erfaring med personvernforordningen (GDPR)
 • God kjennskap til FHI
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen