Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Designer for tjenestedesign, interaksjonsdesign og produktutvikling

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.01.2021
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:

Prosjektets mål er å etablere en løsning, ved avdeling helseregistre, for å motta, behandle, strukturere og levere data kontinuerlig på en måte som er sikker og som ivaretar personvernet. Løsningen må ivareta brukernes behov på nye måter. Der man tidligere hadde manuelle rutiner for kvalitetssikring må vi i framtiden gi kvalitetsinnsikt basert på maskinlæring og avviksanalyser. Datavolumet forventes å øke tre til fire ganger i løpet av året.

Prosjektet har også mange tunge interessenter, med Storting som direkte lovgivende i en ende og private tilbydere av Elektronisk pasientjournal i en annen ende. Det vil være vesentlig å finne gode og pragmatiske løsninger sammen med disse aktørene.

Det er kritisk for prosjektet å ha gode folk til å kartlegge og håndtere krav og behov. Prosjektet vil ha en gjennomgående "Lean startup" tilnærming, der vi vil starte med å utvikle en MVP, og utvide med ny funksjonalitet fortløpende. Det betyr at kompetanse på tjeneste- og interaksjonsdesign er viktig gjennom hele prosjektet.

Krav:

 • Minst 3 års erfaring med interaksjonsdesign
 • Dokumentert kompetanse på grafisk design
 • Dokumentert erfaring med kartlegging av brukerbehov, pains og gains
 • Dokumentert erfaring med designmetodikk, som hypotesedrevet produktutvikling
 • Dokumentert erfaring med utvikling av demoer, prototyper og produkter
 • Dokumentert erfaring med brukertesting 
 • Dokumentert erfaring med design og implementering av brukergrensesnitt (semantisk web, HTML/CSS3 og universell utforming)

Ønsket kompetanse:

 • Dokumentert erfaring med å gjennomføre workshops og strukturere innsamlet kunnskap på en slik at måte at det skaper verdi for teamet i videre arbeid
 • God kjennskap til GDPR er en fordel
 • Kjennskap til offentlig sektor
 • Erfaring fra arbeid med helsedata, sensitive data eller strenge krav til personvern og informasjonssikring

Oppstart: 01.02.2021

Varighet: 31.12.2021

Opsjon: 1+1 år

Omfang: Trondheim (remote fra andre byer er ikke aktuelt)

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen