RPA Prosjekt Leder

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ludico ble etablert av 3 partnere i desember 2016, og har siden oppstart hjulpet noen av Norges fremste selskap med å automatiskere sine arbeidsprosesser ved å implementere RPA og benytte andre ‘low code’ verktøy.  Vi har utviklet vår spisskompetanse til å hjelpe norske bedrifter med sin digitale endringsreise. Vi skiller mellom «hype» og virkelighet, har stor tro på å benytte ny teknologi og leverer nye smarte løsninger som engasjerer hele organisasjonen. 

En digital endringsreise har ofte et stort fokus på software og datakraft, men vi ser at for å lykkes med digitale endringer er fokus på menneskene i virksomheten minst like viktig. Det å benytte teknologi som engasjerer de ansatte, og samtidig evne å bygge en god innovasjons kultur, er våre viktigste faktorer for å oppnå suksess på endringsreisen.

Ludico har som målsetning å bygge en mindre partner drevet organisasjon med 5-6 dyktige prosjektledere basert i Oslo. Vi bygger i disse dager opp en leveranseenhet i utlandet, slik av vi kan tilby våre tjenester med en mix av leveranser levert fra Norge, og fra vårt utviklingssenter.

For å lykkes med detter er vi nå på utkikk etter en nysgjerrig og strukturert person som vil være med å utvikle fremtidens automatiseringsløsninger.

Vi ser etter deg som:

 • Kan lede et prosjekt, og vet hva som skal til for å få levert.
 • Kan nok om IT-faget til å manøvrere effektivt i en IT-organisasjon.
 • Har erfaring med endring og endringsledelse, slik at du kan sikre gode kundeopplevelser og gevinstrealisering i alle faser av prosjektet.
 • Har interesse for både teknologi og forretning og ønsker å jobbe i bindeleddet mellom to spennende verdener?


Som  prosjektleder i Ludico vil du:

 • Få leveranse ansvar og forvaltningsansvar for egne kunder og prosjekter.
 • Styre og levere automasjonsløsninger og kundeopplevelse med en miks av egne leveranse og leveranse fra vårt leveransesenter.
 • I hovedsak utvikle automatisingsprosesser ved hjelp av RPA-verktøyet UiPath og andre ‘low code’ verktøy
 • Bidra til at vi fornyer oss – verktøy, metode, kompetanse


Vi ser etter en som har:

 • Du har relevant utdanning på universitets- eller høgskolenivå, gjerne innen teknologi eller økonomi/ledelse
 • Du har noen års relevant erfaring innen digitalisering, endringsledelse, prosjektledelse og prosesskartlegging
 • Du har god teknisk forståelse, og erfaring med programmering. Det er en fordel med erfaring med et RPA verktøy, fortrinnsvis UiPath eller Blue Prism
 • Du er nysgjerrig – du søker ny kunnskap og liker å dele av din kompetanse
 • Du behersker både norsk og engelsk som arbeidsspråk.
 • Du brenner for robotikk og automatiseringsløsninger
 • Du ønsker å hjelpe kunder med å få en lettere hverdag og høy gevinst av sine investeringer.


Ludico er en flat organisasjon som stiller høye krav til hverandre. Vi bygger primært ett godt sted å jobbe, med høyt fokus på den gode kundeopplevelsen, frihet til å påvirke egen arbeidssituasjon, og hvordan vi og Ludico skal utvikle seg i fremtiden.

Spørsmål?
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Jonas Rambæk (jonas.rambaek@capus.no) eller Per Haakon Flottorp (per.haakon.flottorp@capus.no).

Besøk nettsiden til Ludico for mer informasjon om selskapet: https://ludico.no/

Om arbeidsgiveren

Ludico er ett lite konsultenselskap, med fokus på automatisering av forretningsprosesser og utvikling av en agile innovasjonskultur hos våre kunde. Vi har kontorer på Aker Brygge, og jobber med ett titalls større virksomheter innen ulike bransjer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen