Utvikler med interesse for C#/.Net?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lierstranda
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet eller har noen års erfaring som systemutvikler? Lyst til utvikle deg innen Microsoft teknologiene? På vegne av Rørkjøp AS søker vi en dedikert systemutvikler!

Informasjon om stillingen

Rørkjøp søker etter en utvikler til sitt utviklingsteam som i dag består av to seniorutviklere. Med en kundebase bestående av hele 400 rørleggerfirmaer, og hundretusener av potensielle unike brukere, er deres netthandel-løsning en særdeles viktig del i deres verdikjede. Rørkjøp AS har hatt et stort fokus på b2b løsninger, og har samtidig store ambisjoner for løsnigner rettet mot b2c på sikt. Det er til deres netthandel-løsning vi nå søker en utvikler som kan hjelpe med å vedlikeholde og videreutvikle webløsningen.

Rørkjøp AS tilbyr

Rørkjøps sine kjedekontorer i Lier kjennetegnes ved å ha et morsomt og godt arbeidsmiljø. Her vil du få kollegaer med høy arbeidskapasitet, høy arbeidsmoral og gode samarbeidsevner. Rørkjøp AS tilbyr deg gode utviklingsmuligheter i en spennende kjede med godt omdømme, gode forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og en trygg arbeidsplass. Er du fersk i karriereløpet er dette en unik mulighet til å starte med god oppfølging og en bratt læringskurve!


Arbeidsoppgaver

Rørkjøp har bygget sin digitale plattform fra bunnen av i Ruby on Rails, men har nå overført alt til .Net. I denne tranformasjonen er det fortsatt noe legacy på Ruby, men all utvikling for deg som utvikler er tiltenkt i C#/.Net. I rollen vil du blant annet jobbe med å finne smartere løsninger for både ansatte og kunder. Ditt ansvar vil innebære utvikling i C#/.Net.

Det er viktig at du er nysgjerrig og lærevillig, men også viser et selvstendig driv til å løse problemer og oppgaver som du kanskje ikke har vært borti før. Som person trives du både med å jobbe i team og individuelt.

Vi søker deg som

  • Fullført høyere utdannelse fortrinnsvis innen IT
  • Gjerne 1-5 års erfaring som utvikler, vi er også interessert i å snakke med deg som er nyutdannet
  • Har erfaring med objektorientert programmering, gjerne C#/.Net
  • Gjerne erfaring med Episerver/CMS
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Annen informasjon

  • Oppstart: Etter avtale
  • Sted: Lierstranda
  • Varighet: Fulltid, bemanning 6 måneder
  • Søknadsfrist: Løpende seleksjon. Vi vil vurdere kandidater fortløpende og ta ned annonsen når vi har funnet de rette kandidatene.
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med vår kunde. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av mer enn 430 rørleggerbedrifter. Samlet har vi over 1500 rørleggere og er representert i alle landets fylker. Med egen nettbutikk på rorkjop.no, gjør vi det enkelt for forbruker å finne produkter og bestille rørlegger på samme sted. For medlemsbedriftene legger vi tilrette for økt konkurransekraft gjennom felles innkjøp og skreddersydde IT-systemer. Kjedekontoret Rørkjøp AS, har kontorer på Lierstranda mellom Asker og Drammen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen