Aschehoug søker frontendutvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

«Som utvikler i Juridika jobber man hver dag for å lage et bedre produkt for brukerne og man er en aktiv del av produktutviklingen. Akkurat dette eierskapet og engasjementet for produktet og brukeropplevelsen er noe av det som kjennetegner Juridika teamet. Alle er engasjerte og drar i samme retning sammen med interaksjonsdesignere, produkteiere og redaktører. Man jobber på en moderne teknologistack, der alt er i skyen, og man kan utvikle seg faglig i mange retninger.» - Ketil, Teknologisjef i Aschehoug.

Informasjon om stillingen

Juridika er en digital jusstjeneste som samler juridiske fagbøker, lovkommentarer og fagtidsskrifter på samme plattform. Ambisjonen er å lage det beste digitale verktøyet for norske jurister og en jusstjeneste som gir en mer effektiv arbeidsdag.

Utviklingsteamet til Juridika legger stor vekt på innovasjon, smidighet, fleksibilitet og løsningsfokus. Dette gjør at de jobber etter teknikker og ideer fra Lean og DevOps. Frontendutviklerne bruker JavaScript og React som rammeverk, og backendutviklerne koder i programmeringsspråkene Java, Kotlin og Rust. PostgreSQL er databasen de bruker, og de har Amazon Web Services som skyløsning.

Som utvikler i Juridika jobber du tett på det redaksjonelle miljøet for å få en god forståelse av hvilke funksjoner som bør implementeres. Du vil få mye frihet og ansvar, og samtidig vil du få full støtte fra dyktige og engasjerte fagpersoner i Universitetsforlaget. Du vil jobbe i et team bestående av både backend- og frontendutviklere i tillegg til integrasjonsdesignere og produkteiere. Flere av utviklerne jobber gjerne fullstack, og hvis en utvikler ønsker å bevege seg i den retningen er det gode muligheter for det. I tillegg blir du en del av et større fagmiljø i Aschehoug, som samler teknologer på tvers av alle prosjekter, der man kan dele kunnskap og erfaringer.

Det er kort vei til beslutninger og det forventes at du bidrar og deltar i diskusjoner om nye teknologivalg, prosjekter du ønsker å være med på og hvordan du best kan utvikle deg i din rolle!


Arbeidsoppgaver

I rollen som frontendutvikler vil du på sikt få mye ansvar, og det forventes at du tar eierskap til dine arbeidsoppgaver. Du vil bistå med implementering av ulike funksjoner og løsninger etter ønske fra jurister. Din hverdag vil også bestå av å videreutvikle Juridika gjennom å automatisere prosesser og lage nye funksjoner. Du vil også jobbe både vedlikehold av Juridika og supporthenvendelser fra kunder.

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innen relevant fagområde eller tidligere arbeidserfaring innen programmering
 • Noen års erfaring i JavaScript og React gjennom arbeid, gjerne innen konsulentbransjen eller større fagmiljøer
 • Har tidligere håndtert implementering av visuell design
 • Behersker norsk eller et annet skandinavisk språk flytende, både skriftlig og muntlig

Aschehoug søker deg som er løsningsorientert og trives med en fleksibel arbeidshverdag Du trives med å samarbeide med andre, da du jobber tett med både teamet ditt, andre kollegaer og kunder. Det legges stor vekt på innovasjon i teamet ditt, noe som betyr at du som er initiativrik vil bidra med nye ideer, teknologivalg og arbeidsmetoder. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, vil vi gjerne høre fra deg.

Du blir tilbudt

 • Subsidiert kantine
 • Sommertid og fleksitid
 • Treningsstøtte
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Firmahytte til disposisjon for de ansatte
 • Flotte lokaler midt i Oslo sentrum
 • Være en del av en større teknologienhet i Aschehoug der du vil få muligheten til å diskutere med dyktige kolleger, møtes på tvers for å dele kunnskap og få faglig utvikling

Annen informasjon

 • Oppstart: etter avtale
 • Arbeidsomfang: heltid, fast ansettelse
 • Plassering: Sehesteds gate 3, Oslo
 • Ansettelsesform: Fast ansettelse i Aschehoug
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du hjertelig velkommen til å kontakte meg
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet, dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

Aschehoug er et av Norges største forlag som utgir bøker på alle områder. Forlaget har omfattende virksomhet innen utdanning der man produserer lærebøker og digitale læremidler for hele det norske skolemarkedet, og gjennom det heleide selskapet Universitetsforlaget utvikler og utgir de faglitteratur av høy kvalitet. I Universitetsforlaget ligger også den digitale juridiske tjenesten Juridika, som er en omfattende digital jusstjeneste som benyttes av advokater over hele landet. Aschehoug har ca. 250 ansatte.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen