Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Interesse for drift av Linuxbaserte systemer?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
18.01.2021
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe med DevOps? Sparebank 1 søker deg som har erfaring med drift, er genuint interessert i teknologi og brenner for å la systemene gjøre jobben for deg!

Informasjon om stillingen

SpareBank 1 Utvikling DA leverer forretningsplatformer og felles forvaltnings- og utviklingstjenester til alliansebankene. Selskapet bidrar til felles aktiviteter som gir bankene stordrifts- og kompetansefordeler.

Selskapet eier og forvalter også alliansens immaterielle rettigheter under felles merkevarenavn: SpareBank 1.

Forretningsområdet IT/Drift hos Sparebank 1 Utvikling DA har et av Norges største Linux-baserte produksjonsmiljøer og tilbyr IaaS, PaaS og SaaS til bankene og produktselskapene i Sparebank 1 - Alliansen. Systemdrift-avdelingen har ansvar for løpende drift av test-, QA- og produksjonssystemer samt etablering av nye plattformer. Deltakelse i videreutvikling av selskapets bruk av Open Source og automatisering av driftstjenester, utvikling og drift av IT-infrastrukturen, samt støtte til og deltakelse i utviklingsprosjekter.

Vi søker deg som

Du er en person som jobber godt selvstendig og med andre, i tillegg til å trives godt i et miljøet med høy kompetanse og høyt tempo. Du har også stor interesse for automatisering!

I tillegg anser vi det som viktig at du:

  • har høyere utdannelse innen IT (erfaring kan veie opp for manglende utdanning)
  • har relevant arbeidserfaring innen drift og automatisering av linuxbaserte systemer i større skala
  • har interesse for cloud (primært aws)
  • har interesse for containerbasert teknologi som Kubernetes/Openshift
  • har god skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk og engelsk

Det er ønskelig at kandidaten har erfaring og automatiserings- og programmeringsforståelse, for eksempel Ansible, Python, Go, Bash. Kjennskap til andre teknologier innenfor devops og cloud vil også anses som positivt.

Annet

  • Oppstart: Etter avtale
  • Lengde på oppdrag: 6 måneder, med stor mulighet for fast ansettelse.
  • Søknadsfrist: 18.01.21.

Denne bemanningsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Sparebank1. Du vil bli ansatt hos Academic Work og bli utleid som konsulent til Sparebank1. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work har over 20 års erfaring med bemanning og rekruttering av young professionals; studenter, nyutdannede og de i starten av sin karriere. Så langt har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 135 000 young professionals en karrieremulighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen